גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח אסיאתי | » | מרק בטטה וגזר |
מרק כתום בנוסח אסיאתי ושילוב נפלא של בטטה וגזר - מרק נפלא שכיף לאכול ביום חורפי קר, 454 קלוריות למנה, 79 קלוריות ל-100 גרם
המרכיב הסודי, אולגה בשלנית חובבנית, 06.11.2012
5 מנות/יחידות, 575 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות (תלוי בגודל המנה))
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
כנסו לבלוג המרכיב הסודי
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 454 | 79 |
חלבונים (גרם) | 10.4 | 1.81 |
פחמימות (גרם) | 67 | 12 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 21.71 | 3.78 |
שומנים (גרם) | 17.71 | 3.08 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 11.05 | 1.92 |
כולסטרול (מ"ג) | 4.8 | 0.84 |
נתרן (מ"ג) | 582.65 | 101.4 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 10.06 | 1.75 |
מים (גרם) | 472.38 | 82.21 |
ויטמין A (מק"ג) | 2,380 | 414.19 |
ויטמין B (מ"ג) | 8.38 | 1.46 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.29 | 0.05 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.3 | 0.05 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 5.16 | 0.9 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.82 | 0.32 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.76 | 0.13 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 45.77 | 7.96 |
ויטמין C (מ"ג) | 38.9 | 6.77 |
ויטמין E (מ"ג) | 3.22 | 0.56 |
ויטמין K (מק"ג) | 14.49 | 2.52 |
סידן (מ"ג) | 107.65 | 18.73 |
ברזל (מ"ג) | 3.6 | 0.63 |
מגנזיום (מ"ג) | 85.76 | 14.92 |
זרחן (מ"ג) | 212.87 | 37.05 |
אבץ (מ"ג) | 1.36 | 0.24 |
אשלגן (מ"ג) | 1,168 | 203.22 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.75 | 0.13 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.72 | 0.12 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.45 | 0.25 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.29 | 0.22 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם