גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | ריבועי בצק עלים עם בטטה וגבינת פטה |
8 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה
שיטת ההכנה כוללת גם בישול במיקרוגל. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 235 | 160 |
| חלבונים (גרם) | 5.83 | 3.96 |
| פחמימות (גרם) | 30 | 20 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 5.18 | 3.52 |
| שומנים (גרם) | 10.37 | 7.05 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 5.84 | 3.97 |
| כולסטרול (מ"ג) | 2.25 | 1.53 |
| נתרן (מ"ג) | 847.72 | 576.19 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 2.41 | 1.64 |
| מים (גרם) | 73.94 | 50.25 |
| ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
| ויטמין A (מק"ג) | 587.58 | 399.37 |
| ויטמין B (מ"ג) | 1.06 | 0.72 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.04 | 0.03 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.04 | 0.03 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 0.42 | 0.28 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.43 | 0.3 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.13 | 0.09 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 4.75 | 3.23 |
| ויטמין C (מ"ג) | 11.71 | 7.96 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.7 | 0.48 |
| ויטמין K (מק"ג) | 2.38 | 1.62 |
| סידן (מ"ג) | 69.22 | 47.05 |
| ברזל (מ"ג) | 0.81 | 0.55 |
| מגנזיום (מ"ג) | 16.97 | 11.54 |
| זרחן (מ"ג) | 31.64 | 21.51 |
| אבץ (מ"ג) | 0.19 | 0.13 |
| אשלגן (מ"ג) | 211.55 | 143.79 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.05 | 0.04 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.05 | 0.03 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם