גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | פיצה לבנה |
24 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (כ- 24 משולשים מ- 4 פיצות (6 משולשים לפיצה אחת))
הערך התזונתי לא כולל את עלי הרוקט. זמן ההכנה לא כולל את זמן השהיית הבצק במקרר. הבצק ממש מעולה - ניתן להכין אותו גם בתנור ביתי של 240 מעלות. מומלץ להשתמש באבן "שמוט" כדי להשיג את התוצאה הרצויה של "טאבון", או לחילופין להדליק את התנור על אופציה של טורבו שבנוסף יש אקסטרה הקרנה של חום גם מלמעלה וגם מלמטה. בשתי האופציות התנור צריך להיות דלוק במשך שעה לפני האפייה כדי להגיע לתוצאה אופטימלית. המתכון הוא ל- 4 פיצות. מומלץ להכין את הבצק, להשתמש ברבע ממנו לפיצה אחת ולהקפיא אקסטרות אחרי המנוחה הראשונית. כך גם מרוויחים כמות נוספת של הבצק (המעולה!) ושומרים אותו ליום סגריר. המתכון באדיבות מסעדת סאפורי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 251 | 203 |
חלבונים (גרם) | 9.87 | 8 |
פחמימות (גרם) | 30 | 24 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.07 | 0.06 |
שומנים (גרם) | 10.02 | 8.13 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.6 | 2.92 |
כולסטרול (מ"ג) | 12.71 | 10.31 |
נתרן (מ"ג) | 396.08 | 321.15 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0 | 0 |
מים (גרם) | 29.01 | 23.52 |
ויטמין B (מק"ג) | 1.36 | 1.1 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0 | 0 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 0.08 | 0.07 |
ויטמין C (מ"ג) | 0.16 | 0.13 |
ויטמין E (מ"ג) | 0 | 0 |
סידן (מ"ג) | 141.19 | 114.48 |
ברזל (מ"ג) | 0.01 | 0.01 |
מגנזיום (מ"ג) | 0.37 | 0.3 |
זרחן (מ"ג) | 0.11 | 0.09 |
אבץ (מ"ג) | 0 | 0 |
אשלגן (מ"ג) | 0.96 | 0.78 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0 | 0 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0 | 0 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0 | 0 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0 | 0 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם