גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ערבי | » | חציל קלוי עם בשר וטחינה |
חציל קלוי בתנור במילוי בשר בקר טחון, טחינה ופטרוזיליה בתוספת גזר ופלפל אדום מטוגנים - להגשה כחלק מהמנות הראשונות בסעודה, 211 קלוריות למנה, 72 קלוריות ל-100 גרם
אמונה בוארון, חובבת בישול ואפייה, 08.11.2015
6 מנות/יחידות, 292 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 211 | 72 |
חלבונים (גרם) | 11.6 | 3.97 |
פחמימות (גרם) | 22 | 8 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 8.56 | 2.93 |
שומנים (גרם) | 9.54 | 3.27 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.77 | 0.61 |
כולסטרול (מ"ג) | 25.33 | 8.68 |
נתרן (מ"ג) | 383.33 | 131.28 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 5.53 | 1.89 |
מים (גרם) | 237.94 | 81.49 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 230.9 | 79.08 |
ויטמין B (מ"ג) | 4.64 | 1.59 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.18 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.12 | 0.04 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 3.44 | 1.18 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.44 | 0.15 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.4 | 0.14 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 42.54 | 14.57 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 1.03 | 0.35 |
ויטמין C (מ"ג) | 62.21 | 21.3 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.54 | 0.53 |
ויטמין K (מק"ג) | 77.91 | 26.68 |
סידן (מ"ג) | 32.35 | 11.08 |
ברזל (מ"ג) | 1.91 | 0.65 |
מגנזיום (מ"ג) | 35.71 | 12.23 |
זרחן (מ"ג) | 119.95 | 41.08 |
אבץ (מ"ג) | 2.51 | 0.86 |
אשלגן (מ"ג) | 483.68 | 165.64 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.22 | 0.08 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.2 | 0.07 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.06 | 0.02 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.05 | 0.02 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם