דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת מקורית וטעימה לקוסקוס

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להכין את הקוסקוס לפי הוראות היצרן ולהניח בצד.
  • 2 לחמם את השמן במחבת, להוסיף את השעועית המבושלת (מידת הכוס היא לפני בישול - השעועית מכפילה את עצמה לאחר בישול, כך שתהיה לכם כוס של שעועית אדומה מבושלת), לטגן אותה 2-3 דקות, להוסיף את התבלינים ולערבב.
  • 3 להוסיף חצי מכמות הבצל הירוק ולערבב היטב.
  • 4 ניתן להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם, לצקת על הקוסקוס ולערבב.
  • 5 להעביר לכלי הגשה ולקשט בחצי מכמות הבצל הירוק שנותרה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)309292
חלבונים (גרם)9.9 9.35
פחמימות (גרם)5653
מתוכן סוכרים (גרם)0.59 0.56
שומנים (גרם)5.4 5.1
מתוכם שומן רווי (גרם)0.31 0.29
נתרן (מ"ג)154.37145.87
סיבים תזונתיים (גרם)3.05 2.88
מים (גרם)23.1621.88
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)12.5111.82
ויטמין B (מ"ג)0.250.24
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.140.13
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.0415.16
ויטמין C (מ"ג)5.084.8
ויטמין E (מ"ג)0.140.13
ויטמין K (מק"ג)51.9149.05
סידן (מ"ג)20.5719.43
ברזל (מ"ג)0.420.39
מגנזיום (מ"ג)5.465.16
זרחן (מ"ג)11.1810.56
אבץ (מ"ג)0.110.11
אשלגן (מ"ג)74.7670.64
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 7.3% 13.3% 75.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.