דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פלחי תפוחי עץ אפויים עם קינמון
פלחי תפוחי עץ אפויים עם קינמון
2 מרכיבים בלבד - קינוח מושלם!

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 201 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חותכים את תפוחי העץ לרבעים על קליפתם.
  • 2 מניחים את רבעי התפוחים בתבנית פיירקס גדולה מרופדת בנייר אפייה.
  • 3 מוסיפים את הקינמון, מערבבים ואופים על המדף מעל התחתון בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות בתוכנית טורבו עד שהתפוחים רכים (כיוון שאין בהם שמן, כדאי לערבב קלות במשך האפייה).
  • 4 מגישים פושר או קר.
  • 5 בתיאבון חיוך

רוח סתיו תמיד מביאה איתה את החשק לעוגת תפוחים... אבל לפעמים לא רוצים את כל הקמח, הסוכר והשמן הנלווים לכל ביס, המזכיר זיכרונות רחוקים של ילדות. ובכל זאת, קיימת דרך קלה ופשוטה לגרום לכל הבית להפיץ ריח של עוגת תפוחים בדיוק כשהגיעו אורחים במפתיע. אפו בתנור פלחי תפוחים אדומים ומתוקים המתובלים בקינמון בלבד! התוצאה: אורחים מרוצים ותבנית ריקה שנגמרה באותה המהירות שבה הוכנה...

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות חני מרגולין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)10552
חלבונים (גרם)0.54 0.27
פחמימות (גרם)2814
מתוכן סוכרים (גרם)20.77 10.36
שומנים (גרם)0.35 0.17
מתוכם שומן רווי (גרם)0.06 0.03
נתרן (מ"ג)2.051.02
סיבים תזונתיים (גרם)5.04 2.51
מים (גרם)171.1585.36
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)6.073.03
ויטמין B (מ"ג)0.490.24
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.190.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.120.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.033.01
ויטמין C (מ"ג)9.224.6
ויטמין E (מ"ג)0.370.18
ויטמין K (מק"ג)4.542.26
סידן (מ"ג)16.518.23
ברזל (מ"ג)0.280.14
מגנזיום (מ"ג)10.275.12
זרחן (מ"ג)22.2911.12
אבץ (מ"ג)0.090.04
אשלגן (מ"ג)215.94107.7
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.9% 1% 1.6% 82.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.