דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 164 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מכינים "דבק": מערבבים כפית את הקמח עם המים הקרים.
  • 2 מורחים את עלה הסיגר במרכזו בממרח אגוזים פרווה "השחר העולה" (לא לשכוח להוציא לילה קודם את עלי הסיגל מהמקפיא למקרר).
  • 3 מניחים את חצי הבננה, מקפלים משתי הקצוות ומגלגלים. מדביקים באמצעות ה"דבק" מהקמח שהכנו.
  • 4 מטגנים את הבננה רול עד להזהבה בשמן שחומם מראש ל- 160 מעלות.
  • 5 מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בערוק לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)552337
חלבונים (גרם)5.01 3.06
פחמימות (גרם)7043
מתוכן סוכרים (גרם)22.34 13.66
שומנים (גרם)28.78 17.6
מתוכם שומן רווי (גרם)7.93 4.85
נתרן (מ"ג)141.5586.58
סיבים תזונתיים (גרם)1.31 0.8
מים (גרם)39.5424.18
ויטמין A (מק"ג)1.520.93
ויטמין B (מ"ג)0.760.46
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.340.21
ויטמין B5 (מ"ג)0.170.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.190.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.16.18
ויטמין C (מ"ג)4.392.69
ויטמין E (מ"ג)0.050.03
ויטמין K (מק"ג)0.250.15
סידן (מ"ג)2.741.67
ברזל (מ"ג)0.130.08
מגנזיום (מ"ג)13.658.35
זרחן (מ"ג)11.116.8
אבץ (מ"ג)0.080.05
אשלגן (מ"ג)181.11110.77
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 27.4% 4.8% 66.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.