דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רולדת קרם תות וניל
רולדת קרם תות וניל
רולדת קרם תות וניל
הכי טעימה לסופ"ש

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 85 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להקציף את החלבונים, להוסיף את הסוכר בהדרגה עד לקצף יציב, להנמיך את המהירות, להוסיף את החלמונים, השמן, תמצית הוניל ולבסוף את הקמח.
  • 2 להניח נייר אפייה על התבנית של התנור, לשמן היטב, להעביר את תערובת הרולדה על נייר האפייה ולאפות בחום של 170 מעלות למשך כ- 15 דקות. לקרר כ- 2 דקות ולגלגל עם נייר האפייה עד שיתקרר לגמרי.
  • 3 לשטוף את התותים ולרסק במעבד מזון יחד עם אבקת הסוכר עד לקבלת רסק חלק.
  • 4 להקציף את כל מצרכי הקרם עד לקבלת קרם יציב, להוסיף את רסק התותים ולערבל כדקה נוספת.
  • 5 לפתוח את הרולדה, למרוח 3/4 מכמות הקרם, לגלגל ללא נייר האפייה, להעביר למגש ולקשט עם הקרם שנותר (אפשר לערבב עם הקרם רק חצי מרסק התותים ואת החצי השני למרוח על הרולדה לפני שמורחים את הקרם. ניתן גם לקשט בשוקולד מגורר אם אוהבים).
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות חני קונאשוילי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)184216
חלבונים (גרם)3.28 3.85
פחמימות (גרם)1618
מתוכן סוכרים (גרם)8.82 10.34
שומנים (גרם)12 14.08
מתוכם שומן רווי (גרם)6.14 7.2
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.360.42
כולסטרול (מ"ג)90.63 106.32
נתרן (מ"ג)120.51141.35
סיבים תזונתיים (גרם)0.44 0.51
מים (גרם)32.938.59
ויטמין A (מק"ג)27.4232.16
ויטמין B (מ"ג)0.530.63
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.1
ויטמין B3 (מ"ג)0.10.11
ויטמין B5 (מ"ג)0.290.34
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.2115.5
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.18
ויטמין C (מ"ג)12.7915
ויטמין D (מק"ג)0.350.41
ויטמין E (מ"ג)0.240.28
ויטמין K (מק"ג)0.530.62
סידן (מ"ג)41.5848.78
ברזל (מ"ג)0.390.45
מגנזיום (מ"ג)4.915.75
זרחן (מ"ג)38.945.63
אבץ (מ"ג)0.250.29
אשלגן (מ"ג)57.367.21
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.360.42
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.280.33
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.630.74
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.590.69

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 38.2% 10.4% 50%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.65 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.