דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת דגים טעימה וצבעונית

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 446 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 במחבת גדולה להרתיח את המים עם השמן, להוסיף את כל התבלינים והשום, להוסיף גם את הסלרי, הזיתים, התירס והעגבניות, ולבשל כ- 2 דקות.
  • 2 לסדר את הדגים אחד ליד השני, לצקת מהרוטב על הדג ולבשל על להבה נמוכה עד שכל הרוטב מצטמצם.
  • 3 להעביר לכלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה/כוסברה קצוצה.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)42495
חלבונים (גרם)40.43 9.06
פחמימות (גרם)194
מתוכן סוכרים (גרם)1.8 0.4
שומנים (גרם)20.67 4.63
מתוכם שומן רווי (גרם)3.02 0.68
כולסטרול (מ"ג)79.8 17.89
נתרן (מ"ג)1,482332.22
סיבים תזונתיים (גרם)2.53 0.57
מים (גרם)290.0365.03
ליקופן (מ"ג)1.290.29
ויטמין A (מק"ג)46.2210.36
ויטמין B (מ"ג)8.851.98
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.03
ויטמין B3 (מ"ג)7.121.6
ויטמין B5 (מ"ג)1.070.24
ויטמין B6 (מ"ג)0.320.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)27.86.23
ויטמין B12 (מק"ג)2.60.58
ויטמין C (מ"ג)16.193.63
ויטמין E (מ"ג)1.580.35
ויטמין K (מק"ג)93.7721.02
סידן (מ"ג)57.5512.9
ברזל (מ"ג)1.790.4
מגנזיום (מ"ג)61.9613.89
זרחן (מ"ג)316.9971.07
אבץ (מ"ג)0.850.19
אשלגן (מ"ג)758.8170.14
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.930.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.480.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.40.31
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.130.25

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 24.9% 48.7% 23.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.36 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.