דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מקציפים במערבל את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגתיות עד לקבלת קצף יציב.
  • 2 בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים, השמן, מיץ התפוזים ותמצית הוניל, ומוסיפים לחלבונים המוקצפים תוך כדי הקצפה במהירות איטית.
  • 3 מוסיפים לתערובת את הקמח תוך כדי הקצפה במהירות איטית.
  • 4 לשמן תבנית, שופכים לתוכה 2/3 מהבלילה, ל- 1/3 הנותר מוסיפים את אבקת הקקאו.
  • 5 שופכים את הבלילה עם אבקת הקקאו על הבלילה הלבנה ומערבבים קלות עם מזלג.
  • 6 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות ולאפות 45-50 דקות.
  • 7 לקרר.
  • 8 לחצות את העוגה לשניים, למרוח ריבת דובדבנים.
  • 9 להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל ו- 3/4 כוס חלב לקצף יציב. לבסוף להוסיף 3/4 כוס סוכר ולהמשיך להקציף עוד דקה.
  • 10 לצפות את כל העוגה בממרח שוקולד ולקשט בפרחי קצפת מעל (בעזרת שקית זילוף).
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית מספר 26.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)375315
חלבונים (גרם)5.15 4.33
פחמימות (גרם)5344
מתוכן סוכרים (גרם)21.5 18.07
שומנים (גרם)16.14 13.56
מתוכם שומן רווי (גרם)2.86 2.4
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)103.93 87.34
נתרן (מ"ג)176.18148.05
סיבים תזונתיים (גרם)0.04 0.03
מים (גרם)22.2218.67
ויטמין A (מק"ג)28.7224.13
ויטמין B (מ"ג)0.960.81
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.40.33
ויטמין B5 (מ"ג)0.30.26
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.938.34
ויטמין B12 (מק"ג)0.270.22
ויטמין C (מ"ג)1.130.95
ויטמין D (מק"ג)0.180.15
ויטמין E (מ"ג)0.640.54
ויטמין K (מק"ג)1.851.55
סידן (מ"ג)45.5238.26
ברזל (מ"ג)0.40.33
מגנזיום (מ"ג)3.312.78
זרחן (מ"ג)41.534.87
אבץ (מ"ג)0.240.2
אשלגן (מ"ג)36.6130.77
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.980.83
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.240.2
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.710.6
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.371.99
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.261.9

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 21.8% 6.9% 71.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.