דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בשר אסאדו רך בטעם מושלם

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 340 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את רצועות הבצל בשמן בסיר שטוח עד להזהבה קלה.
  • 2 מוסיפים את קוביות האסאדו וממשיכים לטגן עד להשחמה יפה.
  • 3 מוסיפים את רסק העגבניות וכל התבלינים, ומערבבים היטב.
  • 4 מוסיפים את היין האדום וגרגירי החומוס (אפשר משימורים ואפשר גם להרתיח גרגירי חומוס מושרים), ממלאים מים עד ל- 3/4 מגובה הסיר ומבשלים במשך כשעתיים עד שהכל מצטמצם.
  • 5 לאחר שעתיים של בישול מוציאים את הבשר, פורסים ומחזירים לסיר לבישול של כחצי שעה נוספת. זהו - התבשיל מוכן. מתקבל תבשיל רצועות אסאדו ברוטב מרוקאי מושלם שכיף לאכול עם פיתה ביחד עם הרוטב - פשוט ביס מושלם!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם קצת פטרוזיליה או כוסברה מעל.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אור לאה שם טוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)711209
חלבונים (גרם)36.76 10.81
פחמימות (גרם)3510
מתוכן סוכרים (גרם)1.82 0.54
שומנים (גרם)44.22 13
מתוכם שומן רווי (גרם)14.73 4.33
כולסטרול (מ"ג)105 30.86
נתרן (מ"ג)1,325389.45
סיבים תזונתיים (גרם)6.33 1.86
מים (גרם)113.733.42
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)39.5911.64
ויטמין B (מ"ג)5.951.75
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.270.08
ויטמין B3 (מ"ג)4.681.37
ויטמין B5 (מ"ג)0.470.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.410.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)15.354.51
ויטמין B12 (מק"ג)3.20.94
ויטמין C (מ"ג)2.740.81
ויטמין E (מ"ג)0.460.13
ויטמין K (מק"ג)1.890.56
סידן (מ"ג)27.318.03
ברזל (מ"ג)3.581.05
מגנזיום (מ"ג)35.3210.38
זרחן (מ"ג)244.771.92
אבץ (מ"ג)6.992.05
אשלגן (מ"ג)509.71149.81
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.150.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 36.2% 30.1% 28.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.68 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה