דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 183 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מניחים את בצק העלים בתבנית אפייה משומנת.
  • מניחים מעל נייר אפייה ואת השעועית.
  • אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
  • 2 מחממים שמן במחבת ומזהיבים קלות את הבצל.
  • מוסיפים תרד ומתבלים במלח ופלפל.
  • מטגנים 3 דקות ומסירים מהאש.
  • 3 מסירים את נייר האפייה מהתבנית ומסדרים מעל שכבה אחידה של תערובת התרד.
  • 4 מערבבים בקערה ביצים, גבינה, מלח ופלפל.
  • יוצקים מעל התרד ואופים 25 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)16992
חלבונים (גרם)10.79 5.9
פחמימות (גרם)158
מתוכן סוכרים (גרם)0.91 0.5
שומנים (גרם)7.88 4.31
מתוכם שומן רווי (גרם)2.79 1.52
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.040.02
כולסטרול (מ"ג)63.84 34.91
נתרן (מ"ג)456.74249.81
סיבים תזונתיים (גרם)2.62 1.43
מים (גרם)96.5652.82
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)411.2224.9
ויטמין B (מ"ג)1.590.87
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.230.13
ויטמין B3 (מ"ג)0.630.34
ויטמין B5 (מ"ג)0.280.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.20.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)170.5293.26
ויטמין B12 (מק"ג)0.190.1
ויטמין C (מ"ג)24.2813.28
ויטמין D (מק"ג)0.130.07
ויטמין E (מ"ג)1.841
ויטמין K (מק"ג)403.18220.52
סידן (מ"ג)107.7558.94
ברזל (מ"ג)2.671.46
מגנזיום (מ"ג)69.4337.98
זרחן (מ"ג)72.2939.54
אבץ (מ"ג)0.620.34
אשלגן (מ"ג)505.01276.21
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.340.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.120.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.190.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.570.31
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.510.28

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.2% 21.7% 29.6% 41.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.