1. מפשירים את בצק העלים, חותכים רוחב שמתאים לתבנית כך שגם דפנות התבנית יהיו מכוסות לאחר רידוד הבצק, ועוד חתיכה כך שתכסה את התבנית לאחר רידוד הבצק.
2. שמים את התרד בקערה וחולטים אותו עם מים רותחים. לאחר כמה דקות שופכים את המים וסוחטים את התרד.
3. בקערה אחרת מגרדים את הצפתית עם פומפיה גסה, מוסיפים את התרד הסחוט, הפטריות החתוכות, הביצים, אבקת המרק, המלח והפלפל ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
4. לאחר מכן מרססים עם תרסיס שמן על התבנית, מרפדים אותה עם החתיכה הגדולה יותר של בצק העלים כך שכל הדפנות מכוסות, שופכים פנימה את התערובת ומפזרים אותה בצורה אחידה.
5. מכסים עם החתיכה השניה של בצק העלים ומחברים בעזרת האצבעות את החתיכה הראשונה עם החתיכה העליונה מכל הצדדים ומורידים את החתיכות המיותרות.
6. לוקחים מזלג ודוקרים מלמעלה את הבצק.
7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שהשכבה העליונה משחימה ומוכנה.
8. בתיאבון