1. לשים לבצק רך אך לא דביק את כל מצרכי הבצק. מורידים על משטח העבודה, וממשיכים ללוש ולעבד את הגלוטן שבקמח, עד לקבלת מרקם חלק (כך הבצק גם יהיה יותר אלסטי). מכסים ומשהים למנוחה של כחצי שעה.
2. יוצרים מהבצק כ- 16 כדורים ומעבירים לקערה גדולה. יוצקים מעל הכדורים את חצי כוס השמן (עוטפים בשמן כדור כדור), מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
3. מוציאים כדור כדור ועל משטח משומן משטחים (או מרדדים) לעלה דק ככל האפשר. תחילה משטחים מהמרכז כלפי חוץ, וממשיכים למתוח את שולי הבצק מסביב. כל זאת תוך כדי שימוש ושימון הידיים במעט מהשמן שבקערה.
4. מקפלים מהקצה הקרוב אלינו לשליש מאורך הבצק, ממלאים לאורך הקיפול במעט מהמלית (פשוט מערבבים את כל מצרכי המלית), מגלגלים לרולדה וממשיכים ומקפלים פנימה את הקצוות (לצורה של בורקס טורקי).
5. משמנים מעט את פני הבצק עם כ- 3 כפות שמן, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190-200 מעלות למשך כרבע שעה עד להזהבה.
6. מעדן - בתיאבון
הבצק נקרא בצק בויוס - מאוד דומה לבצק של חצ`פורי ואפילו שדרגתי והוספתי וודקה.