1. לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה, לצנן, לקלוף, למעוך לפירה ולשים בקערה.
2. לבשל את הגזר והבטטה עם הקליפה, לצנן, לקלוף, למעוך לפירה ולשים בקערה נוספת.
3. לבשל מעט את התרד, לצנן, לקצוץ דק ולשים בקערה שלישית.
4. לערבב את כל הגבינות עם הביצים, החלב, הקמח, המלח והפלפל.
5. שליש מתערובת הגבינות להוסיף לתפוח האדמה, שליש לגזר והבטטה ואת השליש האחרון להוסיף לתרד.
6. לשמן תבנית מלבנית וליצוק את תערובת תפוחי האדמה.
7. לחמם תנור ל- 200 מעלות ולאפות כעשר דקות את תערובת תפוחי האדמה.
8. להוציא מהתנור ולהוסיף את תערובת הגזרים והבטטה ולאפות גם כעשר דקות.
9. לבסוף ליצוק את תערובת התרד ולאפות עד שהפשטידה משחימה מעט.
10. בתיאבון