דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תפוח אדמה אפוי וקריספי בתנור

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 183 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקלוף את תפוחי האדמה ולחתוך לריבועים בגודל של 3 ס"מ בערך או לעיגולים כמו בתמונה.
  • 2 לשים בקערה ומעל לצקת את השמן, המלח והפפריקה, ולערבב היטב.
  • 3 לשים בתבנית אפייה גדולה, לכסות בנייר כסף ולאפות בחום גבוה (200 מעלות) כ- 45 דקות.
  • 4 להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד כרבע שעה.
  • 5 לקראת הסוף, במידה ורוצים יותר קריספיות, לשים את התבנית כ- 5 דקות נוספות בגריל.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)17696
חלבונים (גרם)3.51 1.92
פחמימות (גרם)2916
מתוכן סוכרים (גרם)1.89 1.03
שומנים (גרם)5.94 3.25
מתוכם שומן רווי (גרם)0.45 0.24
נתרן (מ"ג)272.58148.95
סיבים תזונתיים (גרם)3.48 1.9
מים (גרם)141.8177.49
ויטמין A (מק"ג)35.619.45
ויטמין B (מ"ג)3.341.83
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.04
ויטמין B3 (מ"ג)2.221.21
ויטמין B5 (מ"ג)0.510.28
ויטמין B6 (מ"ג)0.350.19
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)32.9318
ויטמין C (מ"ג)16.018.75
ויטמין E (מ"ג)0.420.23
ויטמין K (מק"ג)6.163.37
סידן (מ"ג)20.0510.96
ברזל (מ"ג)1.60.87
מגנזיום (מ"ג)4122.41
זרחן (מ"ג)111.4160.88
אבץ (מ"ג)0.630.35
אשלגן (מ"ג)827.95452.43
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.210.12
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 14.3% 8.4% 68.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.