דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשטוף היטב את הלפת ולקלוף רק את החלקים הפגועים בה.
  • 2 לחתוך את הלפת לשתיים לאורך ואז לפרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
  • 3 לקלוף את הסלק ולחתוך ל- 4.
  • 4 בצנצנת זכוכית להניח שכבות של לפת וביניהן את הסלק.
  • 5 לתבל במלח ולמלא במים עד כדי כיסוי הירקות.
  • 6 לשפוך מעל את החומץ.
  • 7 לסגור היטב את הצנצנת, להעמיד מעל צלחת ולהשאיר על השיש כשבוע.
  • 8 בתיאבון חיוך

כמות המים משתנה לפי גודל הצנצנת. זמן ההכנה יכול להתקצר בחורף.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)99
חלבונים (גרם)0.29 0.29
פחמימות (גרם)22
מתוכן סוכרים (גרם)1.22 1.23
שומנים (גרם)0.03 0.03
מתוכם שומן רווי (גרם)0 0
נתרן (מ"ג)1,6771,688
סיבים תזונתיים (גרם)0.56 0.57
מים (גרם)90.4791.08
ויטמין A (מק"ג)0.080.08
ויטמין B (מ"ג)0.220.23
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.110.11
ויטמין B5 (מ"ג)0.060.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.128.17
ויטמין C (מ"ג)5.465.5
ויטמין E (מ"ג)0.010.01
ויטמין K (מק"ג)0.030.03
סידן (מ"ג)11.111.18
ברזל (מ"ג)0.120.12
מגנזיום (מ"ג)4.364.39
זרחן (מ"ג)8.378.42
אבץ (מ"ג)0.090.09
אשלגן (מ"ג)61.2261.63
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
19.2% 1.1% 9.9% 69.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.02 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.