דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות מ- 2 תבניות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים תנור ל- 170 מעלות.
  • 2 מקציפים חלבונים על מהירות גבוהה ומוסיפים בהדרגה את הסוכר ו- 2 שקיות סוכר וניל עד לקצף יציב.
  • 3 לחלמונים מוסיפים שמן ואשל ומערבבים (לא מקציפים) לתערובת אחידה.
  • 4 שופכים את תערובת החלמונים לקצף החלבונים ומקפלים לתערובת אחידה.
  • 5 מחזירים את התערובת למיקסר ומפעילים על מהירות נמוכה ותוך כדי מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה עד שהם מתאחדים ואז מפסיקים את הערבול.
  • 6 מחלקים את התערובת ל- 2 תבניות אינגליש קייק משומנות.
  • 7 מפזרים מעל הבלילה את האגוזים הקצוצים גס + הקינמון הטחון + שקית סוכר וניל אחת ואופים 30-40 דקות עד שקיסם יוצא נקי.
  • 8 מוציאים מהתנור ושופכים מעל העוגות סירופ מייפל כשהן עדיין חמות.
  • 9 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות סיון ואנונו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)210327
חלבונים (גרם)3.7 5.76
פחמימות (גרם)2742
מתוכן סוכרים (גרם)11.81 18.4
שומנים (גרם)10.08 15.7
מתוכם שומן רווי (גרם)1.33 2.08
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)44.5 69.32
נתרן (מ"ג)100.68156.83
סיבים תזונתיים (גרם)0.26 0.41
מים (גרם)11.5818.04
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)18.5828.94
ויטמין B (מ"ג)0.390.61
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.11
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.15
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.180.28
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.6618.16
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.16
ויטמין C (מ"ג)0.941.46
ויטמין D (מק"ג)0.240.37
ויטמין E (מ"ג)0.130.2
ויטמין K (מק"ג)0.080.13
סידן (מ"ג)37.7758.83
ברזל (מ"ג)0.771.2
מגנזיום (מ"ג)2.674.16
זרחן (מ"ג)37.9659.13
אבץ (מ"ג)0.510.79
אשלגן (מ"ג)34.1353.16
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.230.36
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.190.29
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.430.67
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.40.63

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 24.6% 9% 65.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.33 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.