דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת פסטה, פטריות ובצל
פשטידת פסטה, פטריות ובצל
פשטידת פסטה עשירה עם גבינה

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (כ- 12 פרוסות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הפסטה לפי ההוראות.
  • 2 לחמם במחבת שטוחה את השמן.
  • 3 לקצוץ את הבצל ולהוסיף למחבת. לטגן עד להשחמה.
  • 4 לקצוץ את הפטריות ולהוסיף למחבת.
  • 5 לתבל ולערבב שנית. לכבות את הגז.
  • 6 להניח בקערה את הפסטה המוכנה ואת תערובת הפטריות והבצל ביחד עם השמן.
  • 7 להוסיף את הביצים ולערבב.
  • 8 לשמן תבנית עגולה/מרובעת ולשפוך את התערובת לתוכה.
  • 9 לזרות את הגבינה הצהובה מעל התערובת.
  • 10 להכניס לאפייה בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד שהפשטידה מזהיבה.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה/מרובעת.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)125115
חלבונים (גרם)5.82 5.34
פחמימות (גרם)1614
מתוכן סוכרים (גרם)1.32 1.21
שומנים (גרם)4.35 3.99
מתוכם שומן רווי (גרם)0.84 0.77
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)55.07 50.48
נתרן (מ"ג)164.35150.67
סיבים תזונתיים (גרם)0.39 0.35
מים (גרם)34.6231.74
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)23.2121.27
ויטמין B (מ"ג)0.470.43
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.060.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.250.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.849.94
ויטמין B12 (מק"ג)0.130.12
ויטמין C (מ"ג)1.41.29
ויטמין D (מק"ג)0.30.27
ויטמין E (מ"ג)0.160.14
ויטמין K (מק"ג)0.250.23
סידן (מ"ג)47.5843.62
ברזל (מ"ג)0.330.3
מגנזיום (מ"ג)6.325.79
זרחן (מ"ג)38.1735
אבץ (מ"ג)0.240.22
אשלגן (מ"ג)65.0959.67
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.30.27
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.240.22
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.540.49
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.50.46

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 16.5% 22.1% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?