דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת זיתים ותירס
פשטידת זיתים ותירס
פשטידה קלה לארוחת הערב

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (כ- 20 פרוסות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לסנן את הזיתים והתירס ולהכניס לקערה.
  • 2 לערבב עם יתר המצרכים.
  • 3 לשמן 2 תבניות אינגליש קייק ולחלק את התערובת בין שתיהן.
  • 4 לאפות בחום של 180 מעלות למשך 20-30 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
  • 5 להגיש בליווי סלט ירקות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גבינות נוספות כגבינה מלוחה וצהובה.

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)86150
חלבונים (גרם)3.71 6.52
פחמימות (גרם)814
מתוכן סוכרים (גרם)0.03 0.06
שומנים (גרם)4.4 7.73
מתוכם שומן רווי (גרם)0.65 1.14
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)34.24 60.17
נתרן (מ"ג)361.1634.63
סיבים תזונתיים (גרם)0.84 1.48
מים (גרם)6.6311.65
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)13.9224.47
ויטמין B (מ"ג)0.20.36
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.097.19
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.14
ויטמין C (מ"ג)0.010.01
ויטמין D (מק"ג)0.180.31
ויטמין E (מ"ג)0.090.16
ויטמין K (מק"ג)0.070.12
סידן (מ"ג)17.5130.76
ברזל (מ"ג)0.160.28
מגנזיום (מ"ג)1.091.92
זרחן (מ"ג)17.2730.35
אבץ (מ"ג)0.110.2
אשלגן (מ"ג)12.3321.67
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.24
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.320.56
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.30.52

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 26.4% 22.3% 46.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.42 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.