דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קיש פטריות מבצק עלים
קיש פטריות מבצק עלים
מצוין בתור מנה ראשונה

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 102 גרם למנה\יחידה (כ- 12 פרוסות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מרדדים את הבצק לעלה דק.
  • 2 משמנים תבנית פאי ומעבירים את הבצק אליה.
  • 3 מהדקים עם הידיים לצדדים.
  • 4 בקערה לערבב את הפטריות, השמנת, הביצים והתבלינים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5 לשפוך את התערובת על הבצק.
  • 6 להכניס לאפייה בחום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)219216
חלבונים (גרם)5.59 5.49
פחמימות (גרם)1616
מתוכן סוכרים (גרם)0.07 0.07
שומנים (גרם)14.51 14.25
מתוכם שומן רווי (גרם)7.09 6.96
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.150.15
כולסטרול (מ"ג)81.3 79.83
נתרן (מ"ג)338.86332.76
סיבים תזונתיים (גרם)0.01 0.01
מים (גרם)14.7314.46
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)30.9430.38
ויטמין B (מ"ג)0.450.44
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.30.29
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.098.93
ויטמין B12 (מק"ג)0.170.17
ויטמין C (מ"ג)0.010.01
ויטמין D (מק"ג)0.40.39
ויטמין E (מ"ג)0.20.2
ויטמין K (מק"ג)0.130.12
סידן (מ"ג)30.8930.33
ברזל (מ"ג)0.350.35
מגנזיום (מ"ג)2.42.36
זרחן (מ"ג)38.3537.66
אבץ (מ"ג)0.250.25
אשלגן (מ"ג)27.2326.74
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.370.36
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.30.3
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.710.69
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.660.65

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39.7% 15.3% 45%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.66 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.