דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת דלעת בתנור

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 322 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם תנור ל- 220 מעלות.
  • 2 לקלף את הדלעת ולחתןך לקוביות יחסית גדולות.
  • 3 להניח בתבנית, לפזר מלח ופלפל, להניח רוזמרין ולזגג מעל את השמן.
  • 4 לאפות עד להזהבה כ- 40 דקות (להפוך את הדלעת באמצע האפייה).
  • 5 להגיש חם או קר.
  • 6 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה לאפות עם מחצית מהשמן ואת השאר להוסיף לאחר האפייה - כך השמן לא נהרס.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)22670
חלבונים (גרם)2.22 0.69
פחמימות (גרם)155
מתוכן סוכרים (גרם)3.06 0.95
שומנים (גרם)18.49 5.74
מתוכם שומן רווי (גרם)2.91 0.9
נתרן (מ"ג)515.25159.89
סיבים תזונתיים (גרם)3.51 1.09
מים (גרם)281.887.45
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)751.5233.2
ויטמין B (מ"ג)2.360.73
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.240.07
ויטמין B3 (מ"ג)1.250.39
ויטמין B5 (מ"ג)0.610.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)28.128.72
ויטמין C (מ"ג)14.374.46
ויטמין E (מ"ג)2.40.75
ויטמין K (מק"ג)2.810.87
סידן (מ"ג)49.2615.29
ברזל (מ"ג)1.850.57
מגנזיום (מ"ג)28.48.81
זרחן (מ"ג)91.0928.27
אבץ (מ"ג)0.70.22
אשלגן (מ"ג)699.83217.17
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.9% 47.1% 5.7% 38.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.07 (1.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?