דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת שכבות קלה ומרשימה
עוגת שכבות קלה ומרשימה
עוגת שכבות קלה ומרשימה
עוגה מושלמת לאירועים מיוחדים

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 114 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור ל- 170 מעלות.
  • 2 שכבה ראשונה: לערבל את החמאה והסוכר ולהוסיף את הקמח והאגוזים לבצק רך. לשטח על תבנית משומנת 26.
  • 2 שכבה שנייה: להפריד את הביצים. להקציף חלבונים עם הסוכר. להוסיף את החלמונים ואת שאר החומרים בהדרגה ובתנועות קיפול. להניח את התערובת על השכבה הראשונה ולאפות בתנור כחצי שעה, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • 3 שכבה שלישית: להקציף הכל ביחד לקצף נוקשה.
  • 4 שכבה רביעית: לחמם את השמנת עד לסף רתיחה. להוסיף את השוקולד ולערבב היטב עד שנמס. לקרר. כשהעוגה מתקררת, יש להוסיף את הקרם (שכבה שלישית) ואת הציפוי מעל (שכבה רביעית).
  • 5 הכנתם עוגת שכבות נהדרת - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית משומנת 26.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות עדנה עטיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)405356
חלבונים (גרם)6.4 5.62
פחמימות (גרם)3329
מתוכן סוכרים (גרם)6.88 6.05
שומנים (גרם)27.06 23.78
מתוכם שומן רווי (גרם)10.76 9.46
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.180.16
כולסטרול (מ"ג)112.68 99.01
נתרן (מ"ג)178.66156.98
סיבים תזונתיים (גרם)1.96 1.73
מים (גרם)12.9611.39
ויטמין A (מק"ג)27.2123.91
ויטמין B (מ"ג)0.420.37
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.270.24
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.047.07
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.14
ויטמין C (מ"ג)00
ויטמין D (מק"ג)0.350.31
ויטמין E (מ"ג)0.180.16
ויטמין K (מק"ג)0.060.05
סידן (מ"ג)55.0648.38
ברזל (מ"ג)0.310.27
מגנזיום (מ"ג)2.772.43
זרחן (מ"ג)36.4232
אבץ (מ"ג)0.230.2
אשלגן (מ"ג)29.8226.2
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.330.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.270.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.630.56
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.590.52

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 39.7% 9.4% 48%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.69 (0.73 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.