דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פתיתים בתוספת פטריות שמפיניון

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 426 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מרתיחים את המים בסיר עם הכורכום. מוסיפים את הפתיתים, מבשלים עד לריכוך כ- 8-10 דקות ומסננים (כמו ספגטי).
  • 2 מטגנים בצל בשמן בסיר שטוח ורחב עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד 5 דקות. מוסיפים את התבלינים, מערבבים, מוסיפים את הפתיתים המסוננים ומערבבים לעוד כ- 3 דקות. הפתיתים מוכנים!
  • 3 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)27565
חלבונים (גרם)7.62 1.79
פחמימות (גרם)5012
מתוכן סוכרים (גרם)1.84 0.43
שומנים (גרם)4.57 1.07
מתוכם שומן רווי (גרם)0.62 0.15
נתרן (מ"ג)811.55190.68
סיבים תזונתיים (גרם)2.75 0.65
מים (גרם)321.7975.61
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)2.10.49
ויטמין B (מק"ג)0.2149.91
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)0.010
ויטמין B3 (מ"ג)0.110.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.611.32
ויטמין C (מ"ג)1.770.42
ויטמין E (מ"ג)0.140.03
ויטמין K (מק"ג)4.251
סידן (מ"ג)26.186.15
ברזל (מ"ג)0.60.14
מגנזיום (מ"ג)8.742.05
זרחן (מ"ג)11.642.73
אבץ (מ"ג)0.140.03
אשלגן (מ"ג)66.815.7
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 7% 11.7% 77.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.