דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פתיתים בתוספת פטריות שמפיניון

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 124 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מרתיחים ליטר וחצי מים בסיר עם 1/2 כפית כורכום.
  • 2 מוסיפים את הפתיתים ומבשלים עד ריכוך כ- 8-10 דקות ומסננים (כמו ספגטי).
  • 3 מטגנים בצל בסיר שטוח ורחב עם 2 כפות שמן זית עד הזהבה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
  • 4 מוסיפים תבלינים ומערבבים, מוסיפים את הפתיתים המסוננים ומערבבים לעוד כ- 3 דקות.
  • 5 הפתיתים מוכנים - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

- פרסומת -

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)158127
חלבונים (גרם)4.46 3.6
פחמימות (גרם)2621
מתוכן סוכרים (גרם)1.22 0.99
שומנים (גרם)4.25 3.43
מתוכם שומן רווי (גרם)0.74 0.6
נתרן (מ"ג)799.55644.8
סיבים תזונתיים (גרם)1.58 1.28
מים (גרם)22.0917.81
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)2.11.69
ויטמין B (מ"ג)0.210.17
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.110.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.614.52
ויטמין C (מ"ג)1.771.43
ויטמין E (מ"ג)0.140.11
ויטמין K (מק"ג)4.253.43
סידן (מ"ג)17.1813.85
ברזל (מ"ג)0.60.48
מגנזיום (מ"ג)5.744.63
זרחן (מ"ג)11.649.38
אבץ (מ"ג)0.110.09
אשלגן (מ"ג)66.853.87
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 11.8% 12.4% 71.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.