דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שקדים טחונים
עוגיות שקדים טחונים
עוגיות שקדים טחונים
עוגיות סהרונים משקדים טחונים

מצרכים למתכון

43 מנות/יחידות, 22 גרם למנה\יחידה (40-45 עוגיות שקדים טחונים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה (חתוכה לקוביות בטמפרטורת החדר), הסוכר ותמצית הוניל, ומתחילים להקציף עד שנהיית תערובת קרמית ויפה (מדי פעם צריך לעצור את המיקסר, לגרד את הקרם מצידי הקערה ולהמשיך להקציף).
  • 3 מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף עד לאיחוד הקרם.
  • 4 מערבבים בקערה נפרדת את השקדים עם הקמח, אבקת האפייה המלח, ומוסיפים לתערובת החמאה.
  • 5 מתחילים להקציף על מהירות נמוכה ולאט מעלים למהירות בינונית, רק עד איחוד המצרכים ולא יותר.
  • 6 נוגעים בבצק, אם מרגישים שהוא יבש מדי מוסיפים את 2 כפות השמן (אני הוספתי), מערבלים לכמה שניות עד גוש בצק ועוצרים.
  • 7 עושים עיגולים מהבצק בגודל כדורי פלאפל, כל כדור מגלגלים לנחש ועושים ממנו סהרון (לא ללחוץ על הסהרון - הוא ישתטח כבר באפייה).
  • 8 מסדרים את הסהרונים על נייר אפייה (חשוב שהם יהיו מסודרים בשורות).
  • 9 אופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 25 דקות עד להזהבה בתא האמצעי (לשים לב תוך כדי האפייה - זמני האפייה עשויים להשתנות). מפדרים את העוגיות באבקת סוכר לפי הטעם.
  • 10 בהצלחה ובתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות סיון ואנונו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)106490
חלבונים (גרם)1.94 8.93
פחמימות (גרם)943
מתוכן סוכרים (גרם)3.07 14.18
שומנים (גרם)6.85 31.6
מתוכם שומן רווי (גרם)2.53 11.69
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)17.32 79.93
נתרן (מ"ג)39.03180.1
סיבים תזונתיים (גרם)0.6 2.77
מים (גרם)1.275.85
ויטמין A (מק"ג)2.5311.67
ויטמין B (מ"ג)38.010.18
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.04
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.11
ויטמין B6 (מ"ג)00.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.743.43
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.06
ויטמין D (מק"ג)0.030.15
ויטמין E (מ"ג)0.020.08
ויטמין K (מק"ג)00.02
סידן (מ"ג)0.944.34
ברזל (מ"ג)0.030.13
מגנזיום (מ"ג)0.20.94
זרחן (מ"ג)3.1414.48
אבץ (מ"ג)0.020.09
אשלגן (מ"ג)2.4211.16
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.14
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.27
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.25

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 36.6% 10.3% 49.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.64 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה