דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פנקייק סיני
פנקייק סיני
פנקייק סיני
מעדן מהמטבח הסיני

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (כ- 4 פנקייקים גדולים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לנפות את הקמח לתוך קערה, להוסיף את המים ולערבב עם כף לקבלת בצק פירורי ולא אחיד.
  • 2 לקמח קלות את משטח העבודה, להעביר עליו את הבצק ולעבד כמה דקות לקבלת בצק אחיד וחלק. במידת הצורך מוסיפים עוד טיפה קמח - הבצק לא צריך להיות דביק. לאסוף את הבצק לכדור.
  • 3 לשמן קערה עם כף שמן זית (אפשר גם כף שמן שומשום). להניח את הבצק בתוך הקערה ולגלגל אותו בפנים על מנת שיצופה בשמן מכל הצדדים. לכסות את הקערה עם צלחת ולהניח בצד לחצי שעה.
  • 4 בינתיים לשטוף ולקצוץ את הבצל הירוק.
  • 5 לקמח שוב את משטח העבודה ולרדד את הבצק לצורה מלבנית, הכי דק שניתן. לטפטף מעל הבצק מעט שמן זית (בערך כף) ולמרוח על כל שטח הבצק עם מברשת סיליקון או עם כף היד.
  • 6 לפזר מעל הבצק את הבצל, התבלינים, לטפטף קצת רוטב צ`ילי ולפזר גבינה צהובה.
  • 7 החל מהצד הארוך של המלבן, לגלגל לרולדה ארוכה ודקה, להדק אותה תוך כדי גלגול. לחתוך את הרולדה עם סכין חדה ל- 4 חלקים שווים. לשטח את ה"צינורות" שהתקבלו בהתחלה עם היד ואחר כך לרדד בעדינות כל אחד ל"פיתה" רחבה ודקה. אם תוך כדי הרידוד הבצק נקרע וקצת מהמילוי יוצא החוצה - לא נורא, הכל מסתדר בטיגון.
  • 8 לחמם את המחבת על אש גבוהה, להוסיף קצת שמן זית - כחצי כפית שמן עבור כל פנקייק (כל פנקייק טיגנתי בנפרד ואחרי שהוצאתי אחד ולפני ששמתי את השני הוספתי כל פעם עוד כמה טיפות שמן).
  • 9 לטגן על אש בינונית-גבוהה כשתיים-שלוש דקות מכל צד.
  • 10 להגשה פורסים למשולשים ואוכלים מיד חיוך
- פרסומת -

המתכון באדיבות אירנה בן שוע

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)278255
חלבונים (גרם)9.34 8.57
פחמימות (גרם)4037
מתוכן סוכרים (גרם)0.09 0.08
שומנים (גרם)8.96 8.22
מתוכם שומן רווי (גרם)1.73 1.58
כולסטרול (מ"ג)3.38 3.1
נתרן (מ"ג)266.87244.84
סיבים תזונתיים (גרם)0.1 0.09
מים (גרם)33.5330.76
ויטמין A (מק"ג)1.981.82
ויטמין B (מק"ג)34.0631.24
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.532.33
ויטמין C (מ"ג)0.740.68
ויטמין E (מ"ג)0.020.02
ויטמין K (מק"ג)8.27.52
סידן (מ"ג)103.8795.29
ברזל (מ"ג)0.060.06
מגנזיום (מ"ג)5.725.25
זרחן (מ"ג)1.471.34
אבץ (מ"ג)0.020.02
אשלגן (מ"ג)10.9710.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 15.3% 16% 68.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
כרוב ממולא באורז וירקות

כרוב ממולא באורז וירקות

קובה בורגול

קובה בורגול

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

סינטה נודלס

סינטה נודלס

שניצלוני חומוס טבעוניים ללא גלוטן

שניצלוני חומוס טבעוניים ללא גלוטן

טופו מוקפץ עם ערמונים וירקות בתנור

טופו מוקפץ עם ערמונים וירקות בתנור

איך מכינים אורז: המדריך השלם להכנת אורז

איך מכינים אורז: המדריך השלם להכנת אורז

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪