1. מקציפים את החלבונים, מוסיפים סוכר וסוכר וניל בהדרגה וממשיכים להקציף עד שנוצר קצף יציב. מוסיפים את החלמונים ומקציפים עד שנוצר קצף תפוח ובהיר. בסוף מוסיפים את היבשים (קורנפלור, סולת וקמח תופח) בתנועות קיפול.
2. משמנים תבנית עגולה בקוטר 26, מפזרים בתחתית ובדפנות פירורי לחם ויוצקים את הבלילה.
3. אופים בחום של 170 מעלות (רצוי לא טורבו) למשך כ- 30-40 דקות (תלוי בתנור) ומצננים.
4. מערבבים מים עם סוכר ורום, ומרטיבים את העוגה.
5. מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת עם החלב, הסוכר והפודינג לקרם חלק ויציב, ומורחים על העוגה (אפשר להעביר חלק מהקרם לשק זילוף ולקשט את העוגה).
6. בהצלחה ובתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את קישוט הדובדבנים.