דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב נהדר של עגבניות ובזיליקום

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 161 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  • 2 במחבת מחממים את שמן הזית, מוסיפים את רוטב הבזיליקום ורסק העגבניות ומערבבים לאיחוד.
  • 3 מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים עם הרוטב.
  • 4 מוסיפים את התבלינים וממשיכים לערבב הכל יחד כ- 10 דקות על אש נמוכה.
  • 5 טועמים, מתקנים תיבול ומגישים חם!
  • 6 זהירות - הילדים יטרפו את הצלחות - בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את אופן הכנת הפסטה על פי הוראות היצרן.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)224139
חלבונים (גרם)6.5 4.04
פחמימות (גרם)3723
מתוכן סוכרים (גרם)3.33 2.07
שומנים (גרם)5.3 3.29
מתוכם שומן רווי (גרם)0.73 0.46
נתרן (מ"ג)517.3321.64
סיבים תזונתיים (גרם)1.36 0.84
מים (גרם)0.010.01
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.010.01
ויטמין B (מק"ג)1.530.95
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.010.01
ויטמין C (מ"ג)1.450.9
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.140.08
סידן (מ"ג)0.360.23
ברזל (מ"ג)0.020.01
מגנזיום (מ"ג)0.160.1
זרחן (מ"ג)0.140.09
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)1.050.65
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 10.5% 12.9% 73.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.