דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שוקולד קוואקר ביתיות וטעימות

מצרכים למתכון

70 מנות/יחידות, 15 גרם למנה\יחידה (מספר מוערך של עוגיות קטנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 ממיסים מעל סיר עם מים רותחים (בן-מארי) את השוקולד והחמאה (או השמן). מערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים שוב.
  • 2 מוסיפים ביצים (אחת בכל פעם) ומערבבים עם מטרפה עד שכל ביצה נטמעת לחלוטין בתערובת.
  • 3 מוסיפים את יתרת המרכיבים ומערבבים עד שמקבלים תערובת אחידה.
  • 4 מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 5 יוצרים מהתערובת כדורים בגודל פלאפל, מניחים במרווחים על גבי תבנית עם נייר אפייה ומשטחים מעט עם היד. אם התערובת רכה מדי לעבודה אז מכניסים למקרר ל- 10-15 דקות.
  • 6 אופים את העוגיות כ- 10 דקות עד שמתייצבות בשוליים אך עדיין רכות במרכזן.
  • 7 הרי לכם עוגיות שוקולד קוואקר נהדרות - מצננים לחלוטין ונהנים.
  • 8 בתיאבון חיוך

אני מאמינה שכדי לקבל תוצאות מדויקות צריך לשקול או לפחות להשתמש בכוס מדידה. אני משתמשת בכוס מדידה של 240 מ"ל.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אירנה משעל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)66429
חלבונים (גרם)1.27 8.22
פחמימות (גרם)747
מתוכן סוכרים (גרם)2.09 13.6
שומנים (גרם)3.61 23.44
מתוכם שומן רווי (גרם)2.02 13.15
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)13.77 89.42
נתרן (מ"ג)35.13228.09
סיבים תזונתיים (גרם)0.37 2.4
מים (גרם)1.711.02
ויטמין A (מק"ג)3.1120.19
ויטמין B (מ"ג)0.140.89
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.11
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.22
ויטמין B5 (מ"ג)0.060.41
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.2714.75
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.11
ויטמין D (מק"ג)0.040.26
ויטמין E (מ"ג)0.020.14
ויטמין K (מק"ג)0.020.11
סידן (מ"ג)4.5929.79
ברזל (מ"ג)0.211.36
מגנזיום (מ"ג)6.3641.29
זרחן (מ"ג)18.29118.74
אבץ (מ"ג)0.140.91
אשלגן (מ"ג)21.26138.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.090.61
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.55
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.140.89
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.130.86

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 28.9% 10.1% 58%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.44 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.