דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
נשנוש טבעוני מטופו

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב בקערה את כל התבלינים עם רוטב הסויה.
  • 2 להוסיף את אצבעות הטופו ולערבב בעדינות שכל הטופו ייספג ברוטב.
  • 3 להניח במקרר לפחות כשעה לספיגת טעמים.
  • 4 לחמם את השמן במחבת, לטגן את הטופו מכל הצדדים ולהניח על נייר סופג.
  • 5 להגיש עם רוטב צ`ילי מתוק ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לכל סלט. מומלץ להגיש עם רוטב צ`ילי מתוק.

זמן ההכנה כולל את זמן השריית הטופו.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)210253
חלבונים (גרם)8.89 10.74
פחמימות (גרם)1113
מתוכן סוכרים (גרם)6.05 7.3
שומנים (גרם)14.99 18.09
מתוכם שומן רווי (גרם)1.56 1.88
נתרן (מ"ג)266.44321.66
סיבים תזונתיים (גרם)0.48 0.58
מים (גרם)1.972.38
ויטמין A (מק"ג)0.020.03
ויטמין B (מק"ג)72.6287.67
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.310.38
ויטמין C (מ"ג)0.420.51
ויטמין E (מ"ג)0.060.07
ויטמין K (מק"ג)0.020.03
סידן (מ"ג)198.36239.47
ברזל (מ"ג)0.090.11
מגנזיום (מ"ג)1.051.27
זרחן (מ"ג)2.573.1
אבץ (מ"ג)0.040.05
אשלגן (מ"ג)40.9749.46
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 43% 25.5% 30.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.