דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת טעימה שמתאימה למגוון מנות עיקריות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 265 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להרתיח את המים והמלח, להוסיף את השעועית הירוקה, לחלוט במשך כ- 5 דקות ולסנן.
  • 2 לחמם את שמן הזית במחבת, להוסיף את השעועית הירוקה המסוננת ולטגן תוך ערבוב למשך כ- 5 דקות.
  • 3 להוסיף את תערובת האגוזים והתבלינים, לערבב, להניח על להבה נמוכה למשך כ- 2 דקות נוספות ולהעביר לכלי הגשה.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)11142
חלבונים (גרם)2.9 1.1
פחמימות (גרם)93
מתוכן סוכרים (גרם)1.21 0.46
שומנים (גרם)7.88 2.98
מתוכם שומן רווי (גרם)0.92 0.35
נתרן (מ"ג)1,128426.07
סיבים תזונתיים (גרם)2.44 0.92
מים (גרם)239.890.59
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)25.029.45
ויטמין B (מ"ג)0.890.34
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.480.18
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.03
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.04
ויטמין B8 (מק"ג)71.4326.98
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)24.159.12
ויטמין C (מ"ג)8.833.34
ויטמין E (מ"ג)0.330.13
ויטמין K (מק"ג)11,4294,317
סידן (מ"ג)45.4117.15
ברזל (מ"ג)0.590.22
מגנזיום (מ"ג)16.586.26
זרחן (מ"ג)27.6810.46
אבץ (מ"ג)0.250.1
אשלגן (מ"ג)129.7449.01
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.2% 36.2% 13.3% 39.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.69 (0.87 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.