דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת מושלמת כמעט לכל ארוחה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 385 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הבטטות לפלחים על קליפתן.
  • 2 להניח על תבנית האפייה (עם נייר אפייה), לפזר את התבלינים ולזלף את שמן הזית (להוסיף תיבול ושמן זית לפי הטעם).
  • 3 לאפות את הבטטות בתנור בחום של 220 מעלות למשך כ- 25-30 דקות כשבאמצע האפייה להפוך את הבטטות.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מיטל אלימלך

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)38399
חלבונים (גרם)7.62 1.98
פחמימות (גרם)7920
מתוכן סוכרים (גרם)24.5 6.36
שומנים (גרם)5.2 1.35
מתוכם שומן רווי (גרם)0.85 0.22
נתרן (מ"ג)818.76212.57
סיבים תזונתיים (גרם)12.61 3.27
מים (גרם)286.5574.4
ויטמין A (מק"ג)3,633943.27
ויטמין B (מ"ג)10.892.83
ויטמין B1 (מ"ג)0.410.11
ויטמין B2 (מ"ג)0.40.1
ויטמין B3 (מ"ג)5.631.46
ויטמין B5 (מ"ג)3.340.87
ויטמין B6 (מ"ג)1.080.28
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)23.656.14
ויטמין C (מ"ג)74.2719.28
ויטמין E (מ"ג)2.70.7
ויטמין K (מק"ג)11.553
סידן (מ"ג)148.9238.66
ברזל (מ"ג)2.860.74
מגנזיום (מ"ג)102.7926.69
זרחן (מ"ג)204.5753.11
אבץ (מ"ג)1.230.32
אשלגן (מ"ג)1,798466.93
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.250.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.230.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.1% 5% 7.3% 75.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.