דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת מושלמת כמעט לכל ארוחה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 385 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הבטטות לפלחים על קליפתן.
  • 2 להניח על תבנית האפייה (עם נייר אפייה), לפזר את התבלינים ולזלף את שמן הזית (להוסיף תיבול ושמן זית לפי הטעם).
  • 3 לאפות את הבטטות בתנור בחום של 220 מעלות למשך כ- 25-30 דקות כשבאמצע האפייה להפוך את הבטטות.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מיטל אלימלך

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)38399
חלבונים (גרם)7.62 1.98
פחמימות (גרם)7920
מתוכן סוכרים (גרם)24.5 6.36
שומנים (גרם)5.2 1.35
מתוכם שומן רווי (גרם)0.85 0.22
נתרן (מ"ג)818.76212.57
סיבים תזונתיים (גרם)12.61 3.27
מים (גרם)286.5574.4
ויטמין A (מק"ג)3,633943.27
ויטמין B (מ"ג)10.892.83
ויטמין B1 (מ"ג)0.410.11
ויטמין B2 (מ"ג)0.40.1
ויטמין B3 (מ"ג)5.631.46
ויטמין B5 (מ"ג)3.340.87
ויטמין B6 (מ"ג)1.080.28
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)23.656.14
ויטמין C (מ"ג)74.2719.28
ויטמין E (מ"ג)2.70.7
ויטמין K (מק"ג)11.553
סידן (מ"ג)148.9238.66
ברזל (מ"ג)2.860.74
מגנזיום (מ"ג)102.7926.69
זרחן (מ"ג)204.5753.11
אבץ (מ"ג)1.230.32
אשלגן (מ"ג)1,798466.93
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.250.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.230.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.1% 5% 7.3% 75.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.07 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.