דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת קישואים וברוקולי עם גבינות
פשטידת קישואים וברוקולי עם גבינות
אחת הפשטידות הטעימות לארוחת הערב

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הברוקולי כפרחים מופרדים במים רותחים למשך כ- 10 דקות, לסנן ולקרר.
  • 2 לגרד את הקישואים בפומפייה גסה, להניח במסננת להגרת הנוזלים, לסחוט מעט ולהניח בקערה.
  • 3 להוסיף לקערה את הברוקולי וכל שאר המצרכים (מלבד ספריי השמן לשימון התבנית), ולערבב היטב.
  • 4 לשמן בעזרת ספריי השמן את התבנית ולהעביר לתוכה את התערובת.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כשעה עד להשחמת הפשטידה. מומלץ להגיש לאחר קירור של כשעה במקרר.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לנצל את סוגי הגבינות שיש בבית וגם לשנות את סוגי הירקות: כרובית במקום ברוקולי, פלפלים, פטריות וכדומה.

ציוד נדרש: תבנית מלבנית של פשטידה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אניטה חיים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)15198
חלבונים (גרם)9 5.84
פחמימות (גרם)1912
מתוכן סוכרים (גרם)1.74 1.13
שומנים (גרם)4.95 3.21
מתוכם שומן רווי (גרם)1.85 1.2
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)68.87 44.67
נתרן (מ"ג)539.46349.92
סיבים תזונתיים (גרם)2.16 1.4
מים (גרם)87.4456.72
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)68.1144.18
ויטמין B (מ"ג)1.370.89
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.480.31
ויטמין B5 (מ"ג)0.520.34
ויטמין B6 (מ"ג)0.130.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)54.5635.39
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.1
ויטמין C (מ"ג)24.6515.99
ויטמין D (מק"ג)0.350.23
ויטמין E (מ"ג)0.670.44
ויטמין K (מק"ג)43.4428.17
סידן (מ"ג)61.5539.93
ברזל (מ"ג)0.910.59
מגנזיום (מ"ג)21.8514.17
זרחן (מ"ג)74.6648.43
אבץ (מ"ג)0.570.37
אשלגן (מ"ג)228.06147.93
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.440.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.310.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.670.44
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.630.41

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 14.3% 26% 53.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.