דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 במעבד מזון לשים את הקמח, אבקת האפיה, כף שמן הזית, החמאה, הביצה, היוגורט, הגבינה הצהובה והמלוחה, המלח והפלפל השחור ולעבד עד לקבלת בצק.
  • 2 להבריש את הבצק בביצה הנותרת מעורבת עם כף השמן הנותרת.
  • 3 לזרות שומשום או קצח.
  • 4 לאפות בחום של 180 מעלות צלזיוס למשך 15-30 דקות עד שקיסם הננעץ בלחם יוצא נקי והלחם זהוב.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר במקום לחם לחלק לכדורים ולאפות כמו לחמניות קטנות.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)361340
חלבונים (גרם)9.78 9.2
פחמימות (גרם)3129
מתוכן סוכרים (גרם)0.09 0.08
שומנים (גרם)22.21 20.87
מתוכם שומן רווי (גרם)11.8 11.09
כולסטרול (מ"ג)104.87 98.56
נתרן (מ"ג)595.17559.37
סיבים תזונתיים (גרם)0.01 0.01
מים (גרם)8.88.28
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)16.2515.27
ויטמין B (מ"ג)0.260.25
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.170.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.465.13
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.14
ויטמין C (מ"ג)0.010.01
ויטמין D (מק"ג)0.10.1
ויטמין E (מ"ג)0.110.11
ויטמין K (מק"ג)0.120.11
סידן (מ"ג)120.77113.51
ברזל (מ"ג)0.230.22
מגנזיום (מ"ג)1.491.4
זרחן (מ"ג)22.2420.9
אבץ (מ"ג)0.130.12
אשלגן (מ"ג)16.2115.23
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.15
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.440.42
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.40.38

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 35.5% 15.6% 48.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.55 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.