דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 את כל המצרכים יש להוסיף לקערה.
  • 2 לערבב עד שמקבלים תערובת אחידה.
  • 3 לחמם תנור לחום של 180 מעלות צלזיוס.
  • 4 לשמן תבנית עגולה או מרובעת.
  • 5 לשפוך את התערובת לתוך התבנית.
  • 6 יש לאפות כחצי שעה עד להזהבת הפשטידה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לאפות בתבניות מאפינס קטנות וכך מתקבלת פשטידה אישית.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)90147
חלבונים (גרם)4.9 8.04
פחמימות (גרם)610
מתוכן סוכרים (גרם)0.07 0.11
שומנים (גרם)5.02 8.23
מתוכם שומן רווי (גרם)2.66 4.36
כולסטרול (מ"ג)48.5 79.51
נתרן (מ"ג)341.82560.36
סיבים תזונתיים (גרם)0.86 1.41
מים (גרם)6.6110.83
ויטמין A (מק"ג)12.1819.97
ויטמין B (מ"ג)0.20.32
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.16.72
ויטמין B12 (מק"ג)0.110.18
ויטמין C (מ"ג)0.020.03
ויטמין D (מק"ג)0.20.33
ויטמין E (מ"ג)0.210.34
ויטמין K (מק"ג)0.030.04
סידן (מ"ג)77.42126.91
ברזל (מ"ג)0.170.28
מגנזיום (מ"ג)1.121.83
זרחן (מ"ג)16.7527.46
אבץ (מ"ג)0.10.16
אשלגן (מ"ג)11.7519.26
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.330.54
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.30.5

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 29.6% 29% 36.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.