1 לחמם את התנור מראש לחום של 170 מעלות (חום עליון-תחתון).
2 להפריד באופן מושלם את הביצים לחלבונים וחלמונים.
3 להקציף במיקסר עם בלון ההקצפה את החלבונים (הלבנים) והסוכר על מהירות מקסימאלית כ- 6 דקות עד שמתקבל קצף תפוח, לבן ואוורירי.
4 להנמיך את המיקסר למהירות המינימאלית, להוסיף את החלמונים (הצהובים) תוך כדי פעולת ההקצפה למשך כ- 2-3 דקות נוספות עד לאיחוד. להוסיף את תמצית הוניל, הקורנפלור והקמח, ולהגביר מעט את מהירות המיקסר. ממשיכים בפעולת ההקצפה עד לאיחוד על המרכיבים.
5 אם אתם מעוניינים ביצירת דוגמת הלבבות (אפשר גם לדלג על השלב הזה): לרפד תבנית תנור בנייר אפייה ולשמן אותו ממש בעדינות בעזרת ספריי שמן או מברשת סיליקון - שימו לב לא לשמן יתר על המידה אחרת דוגמת הלבבות תיהרס. להעביר 5-6 כפות מבלילת הרולדה אל קערה נפרדת, להוסיף את צבע המאכל האדום ולערבב. להעביר את הבלילה האדומה אל שקית זילוף עם פייה חלקה וקטנה בגודל 1 מ"מ (אפשר גם לגזור שפיץ בגודל הזה), ולזלף בעדינות לבבות קטנים על גבי נייר האפייה בצפיפות עד כמה שניתן (ליצור 2 פסים קטנים אלכסוניים שנפרדים בקצה שלהם). לכסות באופן אחיד את כל נייר האפייה בלבבות האדומים ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 4-5 דקות בדיוק עד שדוגמת הלבבות מתנפחת מעט וכשנוגעים בהן הן יציבות. להוציא מהתנור.
6 למזוג על הלבבות את בלילת הרולדה הלבנה שנותרה ולכסות באופן אחיד. לאפות כ- 15 דקות בתנור עד שהרולדה שחומה ויציבה למגע. להוציא מהתנור ולצנן לגמרי. לשחרר את העוגה בעדינות מנייר האפייה ולהפוך כך שהלבבות תהיינה בצד של שולחן העבודה.
7 להקציף במיקסר את השמנת המתוקה, הסוכר ואינסטנט הפודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד. למרוח את הקצפת על גבי הרולדה בעזרת מרית (לא לגעת בשוליים), לסדר את פרוסות התותים על הקצפת ולגלגל את הרולדה - יש להיעזר בנייר האפייה כשמגלגלים מהצד הרחב של הרולדה עד לקבלת גליל יפה.
8 לגזור את הפינות של הרולדה לקבלת צורה יפה, להעביר לצלחת הגשה ולקרר מעט במקרר.
9 לפרוס ולהגיש קר רולדת קרם וניל ותותים מפנקת שתראה המון אהבה לכל מי שיתענג עליה!