דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפינס דבש וקראמבל שקדים
מאפינס דבש וקראמבל שקדים
מאפינס דבש וקראמבל שקדים
מתאים לכם לראש השנה? (:

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 132 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפינס)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 175 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 2 להניח בקערה את כל מרכיבי קראמבל השקדים ובעזרת הידיים ללוש עד לקבלת תערובת פירורית. לשמור בקירור עד לשלב השימוש.
  • 3 בקערה לטרוף את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח, להוסיף את הדבש, השמנת החמוצה, השמן והתה הכהה, להוסיף את היבשים (הקמח התופח והקינמון) ולערבב, אך לא יותר מדי כדי לא לקבל תערובת דחוסה.
  • 4 למזוג את הבלילה אל תבנית מאפינס עם עטרות נייר משומנות, מעל להוסיף את קראמבל השקדים שהכנו ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כ-20-25 דקות (פרק הזמן יכול להשתנות בהתאם לסוג התנור). וזהו - מתקבלים מאפינס דבש וקראמבל שקדים שהם למעשה חלום!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מאפינס עם עטרות נייר.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של בת חן!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)455343
חלבונים (גרם)6.72 5.08
פחמימות (גרם)6347
מתוכן סוכרים (גרם)34.03 25.7
שומנים (גרם)20.59 15.55
מתוכם שומן רווי (גרם)6.99 5.28
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.320.24
כולסטרול (מ"ג)69.91 52.8
נתרן (מ"ג)206.68156.08
סיבים תזונתיים (גרם)0.71 0.54
מים (גרם)12.229.23
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)18.1713.72
ויטמין B (מ"ג)0.320.25
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.190.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.764.35
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.08
ויטמין C (מ"ג)0.110.09
ויטמין D (מק"ג)0.230.18
ויטמין E (מ"ג)0.120.09
ויטמין K (מק"ג)0.110.08
סידן (מ"ג)25.2719.08
ברזל (מ"ג)0.30.23
מגנזיום (מ"ג)1.931.46
זרחן (מ"ג)23.4317.7
אבץ (מ"ג)0.190.15
אשלגן (מ"ג)27.8821.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.16
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.420.31
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.390.29

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 22.7% 7.4% 69.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.