דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שוקולד ללא גלוטן הכי טעימות בעולם
עוגיות שוקולד ללא גלוטן הכי טעימות בעולם
בא לכם עוגיות טעימות ללא גלוטן?

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה (10-12 עוגיות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 2 לערבב את חמאת השקדים עם חמאת הבוטנים והביצה.
  • 3 להוסיף את שאר המצרכים היבשים ולערבב היטב.
  • 4 לסדר את העוגיות על תבנית המרופדת בנייר אפייה משומן קלות ולאפות בתנור במשך כ- 8-10 דקות או עד שהן מוכנות. מתקבלות עוגיות שוקולד ללא גלוטן שאסור לכם לפספס!
  • 5 בתיאבון חיוך

אני השתמשתי בממתיק אריתרול - ניתן להשתמש בכל ממתיק שרוצים (הממתיק הכתוב במצרכים שונה והינו רק לשם חישוב הערך התזונתי של המתכון). יש להמתין לצינון מוחלט של העוגיות כדי שלא תתפרקנה, אני אוהבת גם להכניס למקרר לפחות ל- 10-15 דקות ומעדיפה לאכול אותן קרות וקשיחות יותר.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של רונה אשכנזי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)80346
חלבונים (גרם)3.24 13.97
פחמימות (גרם)834
מתוכן סוכרים (גרם)0.15 0.65
שומנים (גרם)6.07 26.18
מתוכם שומן רווי (גרם)1.13 4.85
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.06
כולסטרול (מ"ג)23 99.2
נתרן (מ"ג)72.94314.66
סיבים תזונתיים (גרם)1.13 4.86
מים (גרם)4.7320.39
ויטמין A (מק"ג)9.8942.67
ויטמין B (מ"ג)0.160.7
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.13
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.42
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.1113.41
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.24
ויטמין D (מק"ג)0.130.55
ויטמין E (מ"ג)0.070.28
ויטמין K (מק"ג)0.030.15
סידן (מ"ג)19.9986.21
ברזל (מ"ג)0.472.01
מגנזיום (מ"ג)23.92103.17
זרחן (מ"ג)16.9172.95
אבץ (מ"ג)0.120.53
אשלגן (מ"ג)18.2378.64
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.52
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.43
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.261.1
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.241.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 33.2% 17.7% 42.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.61 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.