דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תאמינו לנו - זו עוגת הגבינה שאתם צריכים לסופ"ש הקרוב

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 110 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות (חום עליון-תחתון)
  • 2 לשמן תבנית פיירקס 20x30 ס"מ בחמאה רכה מאוד ולהניח אותה בתוך תבנית תנור עמוקה, או לעשות שימוש בתבנית בקוטר 24 ס"מ שעטופה מלמטה בנייר כסף כדי שהמים לא יחדרו פנימה.
  • 3 לטחון במעבד מזון את הפתיבר עד לקבלת פירורים דקים. להוסיף את החמאה ולעבד /לערבב עד שהתערובת חולית ורטובה. להעביר את התערובת לתבנית, להדק בעזרת כף ולהניח בצד.
  • 4 בקערת מיקסר או בעזרת מיקסר ידני עם בלון הקצפה להקציף את הביצים, להוסיף את הסוכר ומחית הוניל, ולהמשיך להקציף במשך כ- 5-7 דקות עד לתערובת תפוחה ובהירה. להוסיף את שני סוגי הגבינות לקצף הביצים ולאחד לאיחוד מלא. להוסיף את הקורנפלור ואינסטנט הפודינג, ולטרוף נמרצות עד שאין גושים בכלל (סבלנות, זה קורה).
  • 5 למזוג את הבלילה בעדינות לתבנית עם תחתית הפתיבר וליישר. להעביר את התבנית לאפייה בתנור שחומם מראש על גבי תבנית תנור עם מים רותחים למשך כ- 10 דקות. לאחר מכן, להנמיך את החום ל- 160 מעלות ולהמשיך לאפות עוד כ- 60-70 דקות עד שהעוגה זהובה ומעט רוטטת.
  • 6 להוציא את העוגה מהתנור ולהעביר לצינון של 4 שעות לפחות במקרר (או לילה שלם). לחלץ את העוגה מהתבנית לצלחת הגשה, לפדר באבקת סוכר לפי הטעם ולהגיש עוגת גבינה ופתיבר אפויה שכולם יאהבו (וגם הילדים).
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
העוגה נשמרת טרייה מכוסה במקרר למשך כשבוע.

ציוד נדרש: תבנית פיירקס 20x30 ס"מ או תבנית בקוטר 24 ס"מ, מעבד מזון, מיקסר עם בלון הקצפה.

עוגת הגבינה הזו יציבה בזכות הקורנפלור ואינסטנט הפודינג במתכון.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לעקוב אחרי בר באינסטגרם!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)286260
חלבונים (גרם)6.78 6.16
פחמימות (גרם)3431
מתוכן סוכרים (גרם)19.18 17.44
שומנים (גרם)13.66 12.42
מתוכם שומן רווי (גרם)7.23 6.57
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.40.37
כולסטרול (מ"ג)110.01 100.01
נתרן (מ"ג)275.82250.74
סיבים תזונתיים (גרם)0.07 0.06
מים (גרם)16.8815.34
ויטמין A (מק"ג)3430.91
ויטמין B (מ"ג)0.50.45
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.330.3
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.999.08
ויטמין B12 (מק"ג)0.190.17
ויטמין D (מק"ג)0.440.4
ויטמין E (מ"ג)0.220.2
ויטמין K (מק"ג)0.060.06
סידן (מ"ג)59.754.27
ברזל (מ"ג)0.410.37
מגנזיום (מ"ג)2.792.53
זרחן (מ"ג)43.0339.12
אבץ (מ"ג)0.280.25
אשלגן (מ"ג)30.0427.31
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.410.37
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.330.3
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.780.71
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.730.66

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 25.2% 12.5% 62.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.