דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מיני לחמניות שוקולד צ`יפס רכות וטעימות
מיני לחמניות שוקולד צ`יפס רכות וטעימות
לחמניות שוקולד שילדים אוהבים

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מפוררים בקערה את השמרים הלחים ומערבבים יחד עם המים והסוכר.
  • 2 מוסיפים את הקמח, הביצה והחמאה ולשים כ- 5 דקות. מוסיפים את המלח ולשים עוד כ- 5 דקות.
  • 3 מוסיפים את השוקולד צ`יפס ומטמיעים אותו פנימה לתוך הבצק בצורה אחידה.
  • 4 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומתפיחים כחצי שעה.
  • 5 מורידים מהבצק את האוויר שנכנס בזמן ההתפחה, מחלקים ל- 22 חלקים שווים ומכל חלק יוצרים לחמנייה.
  • 6 מברישים את הלחמניות בביצה טרופה, מתפיחים עוד כ- 40 דקות ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 12 דקות. מתקבלות מיני לחמניות שוקולד צ`יפס מושלמות!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן גם להכין כמות, להקפיא, להפשיר/לחמם לפי הצורך.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של הילה רשתי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)163278
חלבונים (גרם)3.85 6.59
פחמימות (גרם)2848
מתוכן סוכרים (גרם)3.96 6.79
שומנים (גרם)3.96 6.78
מתוכם שומן רווי (גרם)2.03 3.48
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)28.59 48.94
נתרן (מ"ג)170.96292.7
מים (גרם)16.9729.05
ויטמין A (מק"ג)9.8916.93
ויטמין B (מ"ג)0.140.25
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.05
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.914.97
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.09
ויטמין D (מק"ג)0.130.22
ויטמין E (מ"ג)0.060.11
ויטמין K (מק"ג)0.020.03
סידן (מ"ג)3.966.78
ברזל (מ"ג)0.110.19
מגנזיום (מ"ג)0.871.49
זרחן (מ"ג)12.2420.96
אבץ (מ"ג)0.080.14
אשלגן (מ"ג)8.6314.78
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.230.39
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.210.36

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 11.1% 10.8% 78.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.