דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (25-30 מקלוני גבינה (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 להכניס את כל מרכיבי הבצק לקערת המיקסר עם וו גיטרה וללוש לבצק אחיד. לחלק את הבצק לשני חלקים, לעטוף בניילון נצמד ולקרר כחצי שעה במקרר.
  • 3 לרדד חצי מהבצק על נייר אפייה מקומח קלות ולהכניס למקפיא לכ- 5 דקות (כדי שייחתך בקלות).
  • 4 להוציא מהמקפיא ולחתוך מלבנים בגודל הרצוי (אותו דבר לעשות עם החצי השני). לסדר את המלבנים בתבנית אפייה במרחק קטן זה מזה.
  • 5 לטרוף את הביצה עם המלח, הפלפל השחור והמים, להבריש את הבצק ולפזר את הגבינה המגורדת והשומשום. לאפות בתנור החם למשך כרבע שעה או עד להזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש חם עם פלטת גבינות וחמוצים ליד - יאמי!

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.

יש לשמור את המקלונים בכלי אטום.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)88249
חלבונים (גרם)4.54 12.82
פחמימות (גרם)1029
מתוכן סוכרים (גרם)0.42 1.18
שומנים (גרם)3.39 9.56
מתוכם שומן רווי (גרם)1.54 4.36
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.03
כולסטרול (מ"ג)16.66 47.01
נתרן (מ"ג)243.2686.36
סיבים תזונתיים (גרם)0.14 0.39
מים (גרם)2.416.81
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)3.188.96
ויטמין B (מ"ג)51.340.15
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.09
ויטמין B6 (מ"ג)00.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.073.01
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.08
ויטמין C (מ"ג)00.01
ויטמין D (מק"ג)0.020.06
ויטמין E (מ"ג)0.020.06
ויטמין K (מק"ג)0.030.1
סידן (מ"ג)144.43407.6
ברזל (מ"ג)0.120.35
מגנזיום (מ"ג)3.6610.32
זרחן (מ"ג)70.49198.94
אבץ (מ"ג)0.030.07
אשלגן (מ"ג)12.6535.71
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.090.24
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.22

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 18.6% 24.9% 55.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.