דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
העוגה הכי קלה וטעימה לסופ"ש ולאירוח

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 2 בקערת מיקסר עם בלון הקצפה להקציף את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח ואוורירי.
  • 3 להנמיך את מהירות המיקסר, להוסיף את השמן בזרם דק ומיד לאחריו את מיץ התפוזים ומחית הוניל. לערבל מעט עד להטמעתם, להוסיף את הקמח לבלילה ולערבל עד להטמעתו ( שימו לב לא לערבל יותר מדי כדי שהעוגה לא תצא דחוסה).
  • 4 לחלק את הבלילה לשניים ולחצי אחד להוסיף את אבקת הקקאו ולקפל. למזוג את הבלילות לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת - בכל פעם למזוג מעט מכל בלילה ובסוף לשייש בעזרת קיסם.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 35-40 דקות (תלוי בסוג התנור), עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים. להוציא מהתנור, לצנן, לפדר באבקת סוכר, לפרוס ולהתענג על עוגת שיש מושלמת שחובה לאמץ!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם בלון הקצפה, תבנית אפייה מתאימה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של בת חן!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)192333
חלבונים (גרם)3.13 5.42
פחמימות (גרם)2746
מתוכן סוכרים (גרם)16.54 28.67
שומנים (גרם)8.39 14.54
מתוכם שומן רווי (גרם)0.99 1.72
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)47.43 82.22
נתרן (מ"ג)100.56174.32
סיבים תזונתיים (גרם)0.31 0.54
מים (גרם)16.2128.09
ויטמין A (מק"ג)20.5535.62
ויטמין B (מ"ג)0.81.39
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.17
ויטמין B3 (מ"ג)0.40.7
ויטמין B5 (מ"ג)0.20.35
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.5711.39
ויטמין B12 (מק"ג)0.110.2
ויטמין C (מ"ג)1.131.95
ויטמין D (מק"ג)0.260.45
ויטמין E (מ"ג)0.140.24
ויטמין K (מק"ג)0.060.1
סידן (מ"ג)8.5714.85
ברזל (מ"ג)0.350.61
מגנזיום (מ"ג)6.1210.61
זרחן (מ"ג)31.9755.41
אבץ (מ"ג)0.230.39
אשלגן (מ"ג)34.3959.62
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.250.43
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.35
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.510.88
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.470.82

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 21.7% 8.1% 69.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.