דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אל תטעו - אתם הולכים להינות מהמנה הזו

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 738 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים, מכניסים לסיר ומבשלים למשך כ- 10-15 דקות עד לריכוך.
  • 2 מעבירים את תפוחי האדמה אל קערה ומועכים לפירה, מוסיפים את המלח ומערבבים. מוסיפים את הקמח, מערבבים עד שנטמע לגמרי ומעבדים לבצק. מוסיפים את המים ומעבדים עד לקבלת בצק חלק ונוח לעבודה (מכסים במגבת תמיד כדי שלא יתייבש)!
  • 3 מחממים בינתיים סיר עם מים ומלח ובצד גם קערה גדולה עם מי קרח.
  • 4 מחלקים את הבצק לכמה יחידות, מרדדים כל קובייה ל"נקניק" ומכניסים אותם בזהירות למים הרותחים. ברגע שהם צפים (כמו ניוקי) מוציאים ישר ומעבירים אל קערת מי הקרח על מנת לעצור את הבישול.
  • 5 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה (את השמן מחממים לפני), מוזגים מעל הנודלס בקערית ההגשה ונהנים מנודלס תפוחי אדמה מיוחד!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגשה ניתן לפזר מעל מעט שומשום שחור.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דיאנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)916124
חלבונים (גרם)10.84 1.47
פחמימות (גרם)19927
מתוכן סוכרים (גרם)7.56 1.02
שומנים (גרם)9.81 1.33
מתוכם שומן רווי (גרם)1.55 0.21
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.050.01
נתרן (מ"ג)993.99134.75
סיבים תזונתיים (גרם)10.75 1.46
מים (גרם)501.6768.01
ויטמין A (מק"ג)11.231.52
ויטמין B (מ"ג)13.191.79
ויטמין B1 (מ"ג)0.580.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.02
ויטמין B3 (מ"ג)7.811.06
ויטמין B5 (מ"ג)3.030.41
ויטמין B6 (מ"ג)1.60.22
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)55.367.5
ויטמין C (מ"ג)44.726.06
ויטמין E (מ"ג)0.140.02
ויטמין K (מק"ג)22.773.09
סידן (מ"ג)51.196.94
ברזל (מ"ג)1.90.26
מגנזיום (מ"ג)119.7216.23
זרחן (מ"ג)238.4732.33
אבץ (מ"ג)1.620.22
אשלגן (מ"ג)1,960265.68
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.260.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.190.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 4.3% 4.7% 86.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.05 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.