דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות חמאה מושלמות והכי קלות שיש
עוגיות חמאה מושלמות והכי קלות שיש
עוגיות חמאה קלות וטעימות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערה ללוש מעט את הקמח, הקורנפלור, אבקת הסוכר, המלח, תמצית הוניל וקוביות החמאה, עד לקבלת תערובת פירורית.
  • 2 להוסיף את החלמונים, ללוש עוד כמה שניות, להוסיף גם את החלב הקר ולהמשיך ללוש מעט.
  • 3 לחמם מראש את התנור לחום של 175 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 4 לשטח ולרדד את הבצק בין שני ניירות אפייה לעובי הרצוי, לקרוץ צורות שאוהבים, להניח על תבנית התנור המרופדת בנייר אפייה ולאפות למשך כ- 10 דקות או עד שמזהיב ממש מעט.
  • 5 להמתין שהעוגיות תתקררנה ולהתחיל לקשט איך שאוהבים.
  • 6 לשמור את העוגיות בכלי סגור (למרות שהן מתחסלות בשניות!).
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: קורצן עוגיות.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)161425
חלבונים (גרם)2.02 5.34
פחמימות (גרם)2155
מתוכן סוכרים (גרם)5.69 15.05
שומנים (גרם)7.52 19.87
מתוכם שומן רווי (גרם)4.63 12.25
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.250.65
כולסטרול (מ"ג)42.18 111.48
נתרן (מ"ג)46.65123.29
סיבים תזונתיים (גרם)0.08 0.2
מים (גרם)1.564.12
ויטמין A (מק"ג)7.6220.14
ויטמין B (מ"ג)0.20.52
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.19
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.14
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.060.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.1424.16
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.1
ויטמין C (מ"ג)0.932.47
ויטמין D (מק"ג)0.110.29
ויטמין E (מ"ג)0.050.14
ויטמין K (מק"ג)0.010.04
סידן (מ"ג)18.0347.66
ברזל (מ"ג)0.521.38
מגנזיום (מ"ג)0.250.66
זרחן (מ"ג)23.0460.89
אבץ (מ"ג)0.050.13
אשלגן (מ"ג)3.027.97
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.090.23
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.240.63
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.220.57

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 24.7% 6.6% 68.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.33 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.