דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת וניל בחושה בציפוי פרוסטינג וסוכריות צבעוניות
עוגת וניל בחושה בציפוי פרוסטינג וסוכריות צבעוניות
עוגת וניל מושלמת ליום הולדת

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 150 מעלות טורבו.
  • 2 לטרוף בקערה את הביצים, הסוכר ותמצית הוניל עד לאיחוד, להוסיף את השמן והחלב, לערבב, להוסיף את הקמח, אבקת האפייה ואינסטנט הפודינג, ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  • 3 למזוג את התערובת אל תבנית משומנת/מרופדת בנייר אפייה ולאפות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש: תבנית ריבועית - 20-30 דקות, תבנית אינגליש קייק - 40-50 דקות.
  • 4 לחמם את הפרוסטינג שלנו כמה שניות במיקרוגל, למרוח בצורה אחידה ולפזר את הסוכריות הצבעוניות. מתקבלת עוגת וניל בחושה מושלמת שילדים אוהבים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לאחר שהעוגה מוכנה מומלץ לעטוף אותה בניילון נצמד כדי לשמור עליה עסיסית, שימו לב שהניילון לא נוגע בפרוסטינג.

ציוד נדרש: תבנית 18x18 ס"מ או אינגליש קייק אחת.

אפשר להחליף את הפרוסטינג ב- 100 גרם שוקולד לבן מומס. לגרסת פרווה: אפשר להכין גלייז מ- 2-3 כפות אבקת סוכר וממש מעט מים, למזוג על העוגה, לתת לגלייז מעט להתייצב ולפזר את הסוכריות.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שיראל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)156331
חלבונים (גרם)2.29 4.86
פחמימות (גרם)2247
מתוכן סוכרים (גרם)13.19 27.91
שומנים (גרם)6.36 13.47
מתוכם שומן רווי (גרם)1.17 2.47
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.070.15
כולסטרול (מ"ג)32.3 68.35
נתרן (מ"ג)66.24140.19
סיבים תזונתיים (גרם)0.03 0.06
מים (גרם)6.8214.43
ויטמין A (מק"ג)13.628.78
ויטמין B (מ"ג)0.270.57
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.14
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.28
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.8716.66
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.16
ויטמין C (מ"ג)0.581.23
ויטמין D (מק"ג)0.170.37
ויטמין E (מ"ג)0.090.19
ויטמין K (מק"ג)0.030.05
סידן (מ"ג)43.3691.76
ברזל (מ"ג)0.470.99
מגנזיום (מ"ג)1.222.58
זרחן (מ"ג)57.07120.78
אבץ (מ"ג)0.110.23
אשלגן (מ"ג)12.8427.17
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.34
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.28
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.310.66
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.290.61

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 20.7% 7.5% 71.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.