דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת וניל לוטוס פרווה מושלמת
עוגת וניל לוטוס פרווה מושלמת
עוגת וניל לוטוס רכה ועסיסית לסופ"ש

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 160 מעלות טורבו.
  • 2 בקערה לטרוף את הביצים, הסוכר ותמצית הוניל לתערובת אחידה. להוסיף את השמן והמים, ולערבב. להוסיף את הקמח, אינסטנט הפודינג ואבקת האפייה, ולערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
  • 3 לקצוץ את עוגיות הלוטוס לחתיכות קטנות, להוסיף לתערובת (לשמור מעט מהעוגיות השבורות בצד לפיזור מעל בסוף) ולערבב.
  • 4 להמיס את ממרח הלוטוס במיקרוגל (15-30 שניות בדרך כלל מספיק).
  • 5 להעביר את כל תערובת העוגה אל התבנית (אינגליש קייק). למזוג במרכז לאורך העוגה את ממרח הלוטוס המומס, ובתנועות סיבוביות בעזרת כפית ליצור דוגמת שיוש יפה.
  • 6 לפזר מעל את עוגיות הלוטוס ששמרנו בצד בצורה אחידה, ולאפות בתנור החם למשך כ- 40-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש והעוגה משחימה. מתקבלת עוגת וניל לוטוס מפנקת במיוחד!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לעטוף את העוגה בניילון נצמד כשהיא עוד פושרת כדי לשמור עליה עסיסית ורכה.

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק סטנדרטית (28.5x9.5 ס"מ).

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שיראל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)170333
חלבונים (גרם)2.66 5.2
פחמימות (גרם)2243
מתוכן סוכרים (גרם)11.79 23.08
שומנים (גרם)7.68 15.05
מתוכם שומן רווי (גרם)1.28 2.51
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.050.09
כולסטרול (מ"ג)40.46 79.23
נתרן (מ"ג)79.97156.61
סיבים תזונתיים (גרם)0.11 0.22
מים (גרם)16.1231.56
ויטמין A (מק"ג)17.434.08
ויטמין B (מ"ג)0.330.64
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.15
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.170.33
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.9917.6
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.19
ויטמין C (מ"ג)0.581.14
ויטמין D (מק"ג)0.220.44
ויטמין E (מ"ג)0.110.22
ויטמין K (מק"ג)0.030.06
סידן (מ"ג)37.4173.27
ברזל (מ"ג)0.511
מגנזיום (מ"ג)1.583.09
זרחן (מ"ג)61.77120.98
אבץ (מ"ג)0.140.28
אשלגן (מ"ג)16.1231.56
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.210.41
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.170.33
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.40.78
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.370.73

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 23.5% 8.1% 68.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.