דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת ברוקולי עם תיבול מעניין

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 457 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להרתיח את הברוקולי במים עם התבלינים, לבשל כ- 1-2 דקות, לסנן, לקרר ולהעביר לכלי הגשה.
  • 2 לערבב את הטחינה הגולמית, הסילאן, החרדל ומיץ הלימון, לזלף מעל הברוקולי ולהגיש.
  • 3 בתיאבון חיוך

התבלינים ושאר מרכיבי התיבול במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)14933
חלבונים (גרם)6.51 1.42
פחמימות (גרם)215
מתוכן סוכרים (גרם)8.93 1.95
שומנים (גרם)5.66 1.24
מתוכם שומן רווי (גרם)0.93 0.2
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.060.01
נתרן (מ"ג)1,050229.84
סיבים תזונתיים (גרם)6.23 1.36
מים (גרם)412.490.24
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)136.3329.83
ויטמין B (מ"ג)2.990.65
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.220.05
ויטמין B3 (מ"ג)10.22
ויטמין B5 (מ"ג)1.10.24
ויטמין B6 (מ"ג)0.360.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)192.3142.08
ויטמין C (מ"ג)116.9425.59
ויטמין E (מ"ג)2.590.57
ויטמין K (מק"ג)250.254.75
סידן (מ"ג)88.319.32
ברזל (מ"ג)1.890.41
מגנזיום (מ"ג)41.088.99
זרחן (מ"ג)120.2626.32
אבץ (מ"ג)0.840.18
אשלגן (מ"ג)534.98117.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.310.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.210.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.7% 14.3% 16.4% 53.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.