דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
העוגה הכי קלה להכנה

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 69 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 160 מעלות.
  • 2 להקציף את הביצים למשך כ- 5 דקות עד לקבלת קצפת בהירה ותפוחה.
  • 3 להוסיף את כל שאר המרכיבים ולערבב מעט.
  • 4 לאפות בתנור החם למשך כ- 40 דקות או עד שהיא מוכנה.
  • 5 כשהעוגה יוצאת מהתנור להמתין שתתקרר ולקשט בנוטלה וקוקוס.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עוגה בקוטר 24-26 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של מיטל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)218314
חלבונים (גרם)6.08 8.76
פחמימות (גרם)2840
מתוכן סוכרים (גרם)3.45 4.97
שומנים (גרם)9.02 13
מתוכם שומן רווי (גרם)4.65 6.71
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.180.25
כולסטרול (מ"ג)80.13 115.5
נתרן (מ"ג)137.34197.97
סיבים תזונתיים (גרם)0.11 0.15
מים (גרם)13.1618.97
ויטמין A (מק"ג)27.239.21
ויטמין B (מ"ג)0.50.72
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.17
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.38
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.819.9
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.22
ויטמין C (מ"ג)0.871.26
ויטמין D (מק"ג)0.350.5
ויטמין E (מ"ג)0.180.26
ויטמין K (מק"ג)0.050.07
סידן (מ"ג)113.47163.56
ברזל (מ"ג)0.861.24
מגנזיום (מ"ג)2.573.7
זרחן (מ"ג)171.48247.18
אבץ (מ"ג)0.220.32
אשלגן (מ"ג)23.9934.57
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.320.47
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.260.38
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.620.9
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.580.84

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 20.8% 14% 65%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.