דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מגולגלות תמרים קלות להכנה
מגולגלות תמרים קלות להכנה
מגולגלות התמרים הכי טעימות שיש

מצרכים למתכון

53 מנות/יחידות, 25 גרם למנה\יחידה (50-55 מגולגלות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 אל קערת המיקסר או אל מעבד מזון להוסיף את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח ביחד עם קוביות החמאה, ולעבד עד לקבלת פירורים.
  • 2 להוסיף את השמן והביצה, ולעבד עד לקבלת בצק.
  • 3 לחמם מראש את התנור לחום של 170 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 4 לחלק את הבצק ל- 3 כדורים שווים, לרדד כל חתיכה למלבן דק, למרוח עליו שכבה דקה של ממרח התמרים, לגלגל ולפרוס בעזרת חותכן זיגזג.
  • 5 לסדר את העוגיות בתבנית ולאפות בתנור החם למשך כ- 22-25 דקות.
  • 6 לפדר באבקת הסוכר וזהו - יש לכם מגולגלות תמרים קלות להכנה ופשוט טעימות!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לשמור בצנצנת אטומה עד שבוע.

ציוד נדרש: מיקסר/מעבד מזון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של אופל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)101396
חלבונים (גרם)1.29 5.07
פחמימות (גרם)1455
מתוכן סוכרים (גרם)1.74 6.85
שומנים (גרם)4.33 17.07
מתוכם שומן רווי (גרם)2.11 8.3
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.110.42
כולסטרול (מ"ג)13.94 54.9
נתרן (מ"ג)32.06126.25
סיבים תזונתיים (גרם)0.52 2.04
מים (גרם)0.993.89
ויטמין A (מק"ג)2.058.08
ויטמין B (מ"ג)91.550.36
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.15
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.11
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.08
ויטמין B6 (מ"ג)00.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.1116.19
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.04
ויטמין C (מ"ג)0.532.07
ויטמין D (מק"ג)0.030.1
ויטמין E (מ"ג)0.010.05
ויטמין K (מק"ג)00.02
סידן (מ"ג)21.8385.94
ברזל (מ"ג)0.31.18
מגנזיום (מ"ג)0.230.9
זרחן (מ"ג)29.59116.52
אבץ (מ"ג)0.020.07
אשלגן (מ"ג)1.827.16
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.19
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.17

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 21.5% 6.4% 69.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.