דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט כרוב טעים שרק עושה חשק לעוד

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 200 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקלף את הכרוב בעזרת קולפן רחב לרצועות דקות (איך שאוהבים) בתוך קערת הגשה גדולה.
  • 2 לחמם במחבת את השקדים ביחד עם המייפל והדבש, לפורר את הנודלס, לקלות תוך כדי ערבוב למשך כ- 3-4 דקות ולהניח בצד לצינון.
  • 3 לערבב היטב (מומלץ לשקשק בצנצנת) את כל מרכיבי הרוטב.
  • 4 להוסיף את הנודלס והשקדים במייפל אל קערת הכרוב, למזוג את הרוטב (רק בסמוך להגשה), לערבב היטב בעדינות ולהגיש סלט כרוב עם נודלס מושלם בטעם מתקתק!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: קערת הגשה גדולה לסלט.

שיטת ההכנה כוללת טיגון. סלט כרוב זה הינו סלט מתקתק - אתם שולטים ברמת המתיקות הרצויה. המתכון בהשראת חברתי ליהי אבני האלופה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)312156
חלבונים (גרם)5.59 2.8
פחמימות (גרם)3216
מתוכן סוכרים (גרם)12.43 6.22
שומנים (גרם)18.88 9.45
מתוכם שומן רווי (גרם)2.82 1.41
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.150.08
נתרן (מ"ג)408.24204.4
סיבים תזונתיים (גרם)4.56 2.28
מים (גרם)132.8366.5
ויטמין A (מק"ג)73.5
ויטמין B (מ"ג)1.090.55
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.350.18
ויטמין B5 (מ"ג)0.320.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.210.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)60.3630.22
ויטמין C (מ"ג)52.0326.05
ויטמין E (מ"ג)3.351.68
ויטמין K (מק"ג)106.3753.26
סידן (מ"ג)63.8231.95
ברזל (מ"ג)0.780.39
מגנזיום (מ"ג)18.129.07
זרחן (מ"ג)40.5920.32
אבץ (מ"ג)0.460.23
אשלגן (מ"ג)259.57129.96
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)7.663.84
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)7.633.82
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.780.89
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.750.88

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.4% 30.8% 9.1% 52.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.57 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.