גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | סלט כרוב עם נודלס במייפל ודבש |
11 מנות/יחידות, 200 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות (תלוי בגודל))
ציוד נדרש: קערת הגשה גדולה לסלט.
שיטת ההכנה כוללת טיגון. סלט כרוב זה הינו סלט מתקתק - אתם שולטים ברמת המתיקות הרצויה. המתכון בהשראת חברתי ליהי אבני האלופה.
כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 312 | 156 |
| חלבונים (גרם) | 5.59 | 2.8 |
| פחמימות (גרם) | 32 | 16 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 12.43 | 6.22 |
| שומנים (גרם) | 18.88 | 9.45 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.82 | 1.41 |
| מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.15 | 0.08 |
| נתרן (מ"ג) | 408.24 | 204.4 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 4.56 | 2.28 |
| מים (גרם) | 132.83 | 66.5 |
| ויטמין A (מק"ג) | 7 | 3.5 |
| ויטמין B (מ"ג) | 1.09 | 0.55 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.09 | 0.05 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.06 | 0.03 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 0.35 | 0.18 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.32 | 0.16 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.21 | 0.1 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 60.36 | 30.22 |
| ויטמין C (מ"ג) | 52.03 | 26.05 |
| ויטמין E (מ"ג) | 3.35 | 1.68 |
| ויטמין K (מק"ג) | 106.37 | 53.26 |
| סידן (מ"ג) | 63.82 | 31.95 |
| ברזל (מ"ג) | 0.78 | 0.39 |
| מגנזיום (מ"ג) | 18.12 | 9.07 |
| זרחן (מ"ג) | 40.59 | 20.32 |
| אבץ (מ"ג) | 0.46 | 0.23 |
| אשלגן (מ"ג) | 259.57 | 129.96 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 7.66 | 3.84 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 7.63 | 3.82 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.78 | 0.89 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.75 | 0.88 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם